1147
1273
مواد لازمش...(البته اگه غذات فقط قورمه سبزیه...اگه خورشت دیگه ای هم داری 2/3 این مواد رو در نظر بگیر)

سبزی قورمه حدود 2 کیلو و نیم تا 3 کیلو...

گوشت گوسفند حدود 60تا 70 تیکه خورشتی

لوبیا قرمز حدودا 10 مشت

لیمو عمانی 10 تا

آبلیمو یا پودر لیمو عمانی حدود 2 قاشق(باید ترشیش رو آخرای کار تست کنی)

نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

زعفرون کمی

بهترین قیمت تورهای استانبول همراه با مشاوره رایگان در علی‌بابا


کلیک کنید

1258
عزیزم به تعداد نفرات حالا دو سه نقز بیشتر یه مشت لوبیا میخوای مشتات نباید خیلی پر و نه خیلی خالی باشه سبزی هم همیشه بسته هات جند نفره س اگر مثلا 4نفر است 5تا بسته دربیار لیمو عمانی هم به ازای هر بسته 3تا بنداز. میمونه گوشت که اونم مثل سبزات بزار یه بسته بیشتر چون مهمون داری پرگوشت باشه بهتره
برای اداره کردن خویش از عقلت استفاده کن. برای اداره کردن دیگران، از قلبت
عزیز دلم برای شام میخوای حداقل 10 صبح بار بزار حسابی جا افتاده میشه حتما یک روز قبلش لوبیاهاتو تو اب خیس کن تا حسابی بادگیری کرده باشی من همیشه قرمه سبزیمو با کمی رب درست میکنم عالی میشه
اول پیاز داغ میکنم بعد گوشتامو توش تفت میدم بعد لوبیاهارو تف میدم بعد ادویه جات میریزم جز پیاز وگرده لیمو اینا برای اخر سره بعد که با ادویه ها تفت دادم کمی رب میزنم اونم تفت میدم بعد اب جوش اضافی میکنم تا بیشتر از نصف ظرف رو اب میریزم بعد میزارم یه 4 ساعتی با حرارت کم بپزن بعد سبزی رو اضافش میکنم بعد از 2 ساعت نمک ولیمو عمانی رو اضافی میکنم بعد میزارم با حرارت کم تا موقه شام بپزه
هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه، خدا اینقدر بزرگ نبود..........
پیاز رو با روغن سرخ کن و گوشت رو بریز توش تفت بده و بهش ادویه هاتو بزن و لوبیا رو که از روز قبل بهتر خیس کنی و لیمو عمانی هایی که سوراخ کردی رو بریز توش و چند لیوان آب بریز و بزار شروع به جوشیدن که کرد شعله رو کم کن...سبزی رو خوب تفت بده و بعد 3 ساعت به موادت اضافه کن و آبلیمو یا پودر لیمو رو هم بریز ....یکساعت بعد هم نمک رو اضافه کن و بزار خورشت جا بیفته...وقتی آب خورشت کم شد چند قاشق روغن و یه مقدار زعفرون هم بریز و در قابلمه رو نیم چاک بزار تا خورشتت به روغن بیفته و مجلسی بشه
1221

زیبا
پست ها: 4,129
عضویت: 8/12/1387

1392/1/20 4:05 ب.ظ

راستش ببخشید ولی من با رب تو قرمه سبزی مخالفم چون مزه واقعیه قرمه سبزی رو از بین میبره
وقتی با آراد بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...
من با رب اولا دوست نداشتم ولی اگه یه کوچولو بزنی بد نمیشه الان دوست دارم به شرطیکه قرمز نشه لعابدار و قوام دارش میکنه
برای اداره کردن خویش از عقلت استفاده کن. برای اداره کردن دیگران، از قلبت
عزیزم قرمه سبزی مامان من چه تو خانواده پدریم چه تو خانواده مادریم زبان زد خاصه چون کمی رب میزنه
هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه، خدا اینقدر بزرگ نبود..........
1226
با احترام به دستپخت بقیه اما بنظر من اگه قورمه سبزی و خوب درست کنی هیچ وقت نیاز به رب نداره تو کل فامیل من فقط جاریم دیدم رب میزنه که اونم هیچکی دستپختش و قبول نداره
وقتی با آراد بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...
منم اولا به هیج عنوان نمیزدم تا اینکه دیدم همه هی از قورمه سبزی مامان شوهر تعریق میکنن یعنی واقعا همه حتی مامان خودم ازش پرسیدم گفت مثلا برای10 نفر یه قاشق رب بزن منم گفتم وای وای رب

ولی راستش دیشب که مهمون داشتم یه ق رب زدم همه اخرش گفتن عجب قورمه سبزی بود دستو پنجت درد نکنه بعضی از خانومای هم به تعریفای شوهراشون چپ چپ نگاه کردن.
برای اداره کردن خویش از عقلت استفاده کن. برای اداره کردن دیگران، از قلبت
1241
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1283
1268
1278
1255
1275
1212
1238
1180
1253
224
29
1271
داغ ترین های تاپیک های امروز