2777
2789
عنوان

پستونک بدم به بچه م یا نه؟

100 بازدید | 7 پست

سلام مامان های گل ،چند وقت دیگه جوجه ی من دنیا میاد و من نمیدونم دادن پستونک به بچه کار خوبیه یا نه؟اگر خوبه یا بده ،چرا؟؟؟؟!!!

و اینکه اگر شما به بچه هاتون پستونک دادین تا چه زمانی بوده و چطوری ازش گرفتین؟؟؟

چه مارک و مدلی خوبه؟!!

پیشاپیش ممنونم که تجربه تونو در اختیارم میزارین.

برا رفلاکس خوبه بعضی بچه ها دوست دارن مک بزن ن خوبه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله بسیار عالیه پیشنهاد می کنم 

فقط پستونک خوب بخر 

پسر من تا ۶ ماهگی اونت انگشتی می خورد بعد اونته اورتودنسی براش گرفتم هنوزم که نزدیکه ۲ سالشه می خوره و‌من راضیم 

این یکیم ان شاالله از هم‌ون روز اول بهش می دم

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
عزیزم روی فرم لثه و دندون های کوچولوتون تاثیر نزاشت؟

نه عزیزم نه تاثیر گذاشته نه می ذاره 

کشوری مثله اروپا و امریکا با کسی تعارف نارن که ، روزوئک مشکل داشت تولید و فروشش ممنوع اعلام شد چون ستون فقراتو داغون می کنه، پستونکم اگر مشکلی داشت شک نکن بدون تعارف ممنوع اعلام میشد 

این پستونکایی که بعضیا تو فکرشونه که فکو داغون میکرد ماله ۳۰ سال پیش بود قرمزا که می نداختن گردن بچه ، الان ۱۰۰۱ مدل و برند پستونک تخصصی هست 

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

چرا تاثیر میذاره این رو تازه دکترا گفتن حتی اگه پستونک ارتودنسی هم که میگن از پستونک معمولی بهتره استفاده کنه باز هم ممکنه اثر بذاره 

البته میگن نهایت ۶ ماه تا یکسال بذارین بچه استفاده کنه بعد ازش بگیرید 

حتی مکیدن انگشت شست هم رو بچه اثر داره درحدی که رفتن یه چیز پلاستیکی ساختن مخصوص ترک عادت مکیدن انگشت که تو داروخانه ها هست 

بنظر من اگه فکر میکنی نیاز نداره بهش نده که بعدا عادت کنه و سخت بشه از عادت گرفتش 

بچه ی فامیل ما دختره کلا از پستونک بدش میاد تفش میکنه 

ولی یکی از فامیل هامون پسره اون باید تو دهنش پستونک باشه ولی الان که یکسال و نیم داره دیگه بهش نمیدن 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.