2777
2789

من یک ساله زایمان کردم ولی وزنم استپ کرده لاغر نمیشم غذامم کمه .چون دوقلو دارم فعالیتم خیلی زیاده.دوست دارم با داروی گیاهی چیزی که ضرر نداشته باشه لاغر کنم .اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم کمکم کنید چون واقعا حرص میخورم دوست دارم لاغر بشم مثل قبل😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم همینطور قبلش انقدر لاغر بودم و کمر باریک ولی الان چی شکم گنده وزن زیاد تصمیم گرفتم از امروز فقط یه وعده ناهار بخورم

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده
منم همینطور قبلش انقدر لاغر بودم و کمر باریک ولی الان چی شکم گنده وزن زیاد تصمیم گرفتم از امروز فقط ...

انقدر کار این بچه ها زیاده هیچی هم نخورم دیگه انرژی و اعصاب برام نمیمونه