خب اینم راه حل داره
حتما حتما ژلتونو به طریق بنماری اب کنین
یعنی چی؟
اول اینکه ژله رو فقط با اب گرم درست کنین و اصلا اب سرد نزنین
اگه قراره ژله رو از قالب برگردونین به جای ۲ لیوات فقط یک لیوان و نیم اب بریزین تا قوام ژلتون زیاد باشه
وقتی ژله رو توی ظرف فلزی روی بخار کتری حل کنین
تمام دونه های ژله حل میشن
دیدین وقتی ژله حل میزنین هنوز دونه های شکر میبینین
اونا شکر نیستن و دونه های ژلاتینن
اونا اگه حل نشن توی ظرف ژلتون ته نشین میشن و باعث میشن حالت پاستیلی بگیره و بچسبه
پس حتما همیشه با بخار کتری ابش کنین تا کانل پودر ژله حل بشه