2777
2789
عنوان

شناخت خواستگار

1179 بازدید | 37 پست

سلام 

خانما خواستگارو چطور تو جلسه خواستگاری بشناسم؟ چه سوالایی‌ بپرسم

خانوادم اجازه بیرون رفتن و مسیج دادن و .... نمیدن

حتی رفت و امدم کلا معتقدن نهایتش ۳ جلسه میتونه باشه 

برام مهمه بفکر پیشرفت باشه ، اهل مسافرت و بیرون رفتن باشه ، خسیس نباشه ، صبور باشه ، اخلاقش مردونه باشه و پشتم باشه همیشه 

ولی نمیدونم چطور بفهمم تو جلسه خواستگاری 

چون اگه بپرسم مشخصه ک همش میگه اره من خوبم و این حرفا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا در خواستگاری همه ما سعی می‌کنیم به دروغ هم که شده از خودمون یه شخصیت عالی بسازیم و فقط دوست های صمیمی از شخصیت اصلی ما خبر دارن

ما همه درد هایی هستیم که راه میرویم با سکوت درد هایمان را مخفی می کنیم ما حقیقتا انسان نیستیم

راهي نداره بايد معاشرت كني با طرف 

بنظرم اول خانوادت رو ببر پيش مشاور تا يه سري راهنمايي ها واسه طرز برخورد با خواستگار ببينن تا متوجه شن اين چيزا چيزي نيست كه تو ٣ جلسه مشخص شه و بخواي تصميم بگيري 

نياز به رفت امد هست حتي شده رفت امد خانوادگي كنيد بريد خونه هم تا طرز برخورد ها ر فرهنگ ها مشخض شه

نمیشه که با سه جلسه! حد اقل راضیشون کن صیغه باشین یه مدت رفت و آمد کنین. خودشون چجوری جرئت میکنن دخت ...

اگه صیغه بشیم که همه چیو تموم شده میدونن

منم مخالفم با طرز فکر خانوادم 

ولی تو این شرایط استرس زا نمیتونم باشون بحث کنم 🙁😭

اگه صیغه بشیم که همه چیو تموم شده میدونن منم مخالفم با طرز فکر خانوادم  ولی تو این شرایط استر ...

نمیدونم عزیزم. اینجوری دیگه فقط باید با توکل به خدا بری سر سفره ی عقد ببینی چی تهش در میاد.

راهي نداره بايد معاشرت كني با طرف  بنظرم اول خانوادت رو ببر پيش مشاور تا يه سري راهنمايي ها وا ...

متاسفانه طرز فکر و برخورد خانوادم با این سری مسائل اشتباهه و تغییر دادنش سخته 

من موندم با این حجم استرس که قراره چی‌بشه ....