2737
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

عزیزم خامه گلرود عالیههههههه رنگ نقره ایش یا هم صورتیش . خب عزیزم قلق داره دیگه

باید کاملا فریز و یخ باشه بعد اون مقداری ک میخوای رو بردار بذار تو کاسه بعد بزار یخچال تا 5 6 ساعت یکمی اب بشه و حالت چسبناک داشته باشه موقعی که با قاشق برمیداری . بعد دربیار و جلو کولر یا یجای سرد با دورکند همزن 3 دقیقه بزن بعد دور تند همزن بزن 7 8 دقیقه بازم بزن تا وقتی ک ندیدی خامت فرم گرفت و جای پره های همزن رد ننداخت دست برنمیداری و موقع خامه کشی باید خامه فرم گرفته رو بذاری یخچال و یکم بیاری بیرون استفاده کنی بعد بازم ... چون اگه همشو بیرون بیاری اب میشه و خامه کشیتو یجای خنک انجام بده . و امااااااااا اگه اینکارا ستخه برات از قنادی خامه فرم گرفته بگیر

2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز