2733
2739

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

یکی از دردسرهای آشپزی از روی دستورهای کتاب، تبدیل واحدها است. این که ۱۰۰ گرم چند پیمانه است یا یک لیوان، می تواند جای پیمانه را پر کند یا نه دغدغه خیلی از آشپزهای تازه کاری است که هنوز اندازه گیری های چشمی را یاد نگرفته اند. در شیرینی پزی اما قضیه از این هم جدی تر می شود و به دلیل حساسیتی که در پخت وجود دارد، آشپزهای حرفه ای هم مو به مو دستور را اجرا می کنند تا همه اندازه ها دقیق باشند. در اینجا معیارهای تبدیل واحد را برایتان شرح می دهیم.


در اندازه گیری مواد اولیه، با سه واحد سر و کار داریم :پیمانه ها و قاشق ها، واحد های حجم، واحد های وزن.


مقیاس هایی که برای شرینی پزی استفاده می شوند معمولا استاندارد هستند، به این صورت که قاشق هایی که برای اندازه گیری مواد خشک موجودند از بزرگ به کوچک عبارتند از: سوپ خوری (یا غذاخوری)، مرباخوری، چای خوری (قاشقی کوچکتر از مرباخوری) و یک دوم چای خوری. اندازه گیری این قاشق ها کار چندان سختی نیست. اما درباره پیمانه ها ماجرا کمی فرق می کند.


هر پیمانه چند گرم است؟


به طور کلی می توان وزن پیمانه ها را این طور عنوان کرد:


یک پیمانه ۲۵۰ میلی لیتر


یک دوم پیمانه ۱۲۵ میلی لیتر


یک سوم پیمانه ۸۰ میلی لیتر


یک چهارم پیمانه ۶۰ میلی لیتر


یک ق غذاخوری ۱۵ میلی لیتر


یک ق چایخوری ۵ میلی لیتر


نصف ق چایخوری ۵ر۲ میلی لیتر


یک چهارم ق چایخوری ۵ر۱ میلی لیتر


نکته ای که باید دقت شود این است که مواد مختلف با حجم های متفاوت در پیمانه ها، وزن های مختلفی هم دارند. چرا که چگالی های مختلفی دارند. بر این اساس:


یک پیمانه آرد ۱۰۰ گرم


یک پیمانه شکر ۱۵۰ گرم


یک پیمانه پودر قند ۱۰۰ گرم


یک پیمانه روغن ۱۵۰ گرم


هر لیتر چند پیمانه است؟


درباره مایعات و تبدیل واحد لیتر به پیمانه هم می توانید از این فرمول ها استفاده کنید:


۱۰۰ میلی لیتر ۴ر۱ پیمانه


۲۰۰ میلی لیتر ۴ر۳ پیمانه


۲۵۰ میلی لیتر ۱ پیمانه


۳۰۰ میلی لیتر ۱و ۴ر۱ پیمانه


۴۰۰ میلی لیتر ۱ و ۲ر۱ پیمانه


۵۰۰ میلی لیتر ۲ پیمانه


۶۰۰ میلی لیتر ۲و۴ر۱ پیمانه


۷۰۰ میلی لیتر ۲ و ۴ر۳ پیمانه


۸۰۰ میلی لیتر ۳ پیمانه


سایر اندازه گیری ها


۵ عدد تخم مرغ=یک پیمانه


یک پیمانه خامه نزده=۲ پیمانه خامه زده شده


نصف لیوان شیر ۱۲۰ میلی لیتر


یک ورق ژلاتین یک ق چایخوری پودر ژلاتین


یک ق چایخوری پودر ژلاتین=۳گرم


یک لیوان پودر نارگیل=۹۰ گرم


یک ق غذاخوری عسل=۳۰ گرم


یک ق غذاخوری کره=۲۰ گرم


یک ق غذاخوری خمیر مایه=۱۰ گرم


یک ق سوپ خوری آرد=۱۰ گرم


یک ق سوپ خوری شکر=۱۲گرم


یک ق سوپ خوری پودر قند=۱۰ گرم


یک ق غذاخوری نشاسته ذرت=۷ گرم


یک لیوان کشمش=۱۸۰ گرم


یک لیوان ماست=۲۰۰ گرم


یک ق غذاخوری روغن=۲۰ گرم


یک ق غذاخوری پودر کاکائو=۱۰ گرم


یک ق غذاخوری خامه=۲۵گرم


یک ق غذاخوری پودر مغزها=۲۰ گرم


نکته: برای پر کردن پیمانه ها بهتر است آنها را با قاشق پر کنید تا همه فضای داخل پیمانه پر شود و جایی بین مواد خالی نماند و وقتی آرد یا شکر را اندازه گرفتید بهتر است روی آن را با کارد خوب صاف کنید. کره و شکر قهوه ای را در پیمانه کمی فشار دهید تا جای خالی در پیمانه نباشد

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
2731
2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز