این مواد لازم
کشمش پلویی 150گرم_سه چهارم لیوان
آرد220گرم_یک و نیم لیوان
تخم مرغ 2عدد
کره 150گرم
پودر قتد160 گرم_یک لیوان
بیکینگ پودر 1ق چ
وانیل نصف ق چ
من پیمانه لیوانم از این لیوان دسته دار که تو همه خونه ها هست
حالا دستور پخت
اول کره و تخم مرغ و نیم ساعت بیرون یخچال میزارین و بعدش پودر قند و الک میکنید و با کره با همزن برقی میزنید تا کرم رنگ بشه و یه تخم مرغ به مواد اضافه میکنید 30 ثانیه هم میزنید و دومی رو هم اضافه میکنید آرد و بیکینگ پودر و وانیل رو هم 3 بار الک میکنید به مواد اضافه میکنید و بعد با همزن میزنید وقتی خوب مواد باهم مخلوط شدن کشمش و اضافه میکنید و باقاشق قاطی میکنید فر و از قبل گرم کنید سینی فر وکاغذ روغنی بزارید و با قاشق اندازه گردو از مواد برداریدوبا فاصله تو سینی بچید تو فر بزارید حتما با فاصله باشه چون مواد تو گرمای فر پهن میشه هر وقت زیرش تغییر رنگ داد شیرینی آماده اس
ببخشید دیر شد در گیر این فسقلی دخترم بودم