2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین برم الان یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 38 پست
اع اگه اینجوریه نرو ولی بنظرم الان اونجا شلوغه همه آمار میگیرن عروساتون‌کجان پاشو برو ولی دل دردی ...

فقط خونواده شوهرش هستن چندنفر... مثل خودش. دقیقه نودی میرم. ناراحتم شن بدرک... مگه من مهمم براشون

برو گلم وقتی میگی حامله ام هست برو کمکش کن نه بخاطره خودش بخاطره دله خودت 

آخه دلمم نیست... اخه خونه من هیچ کاری نمیکرد. درحد یه تعارف فقط. خونه خواهربرادرای دیگش مثل کزت کارمیکرد و از چندساااعت قبل بسیج میشدن بهش کمک کنن. خونه من. دقییییقا وقت شام میومدن. خب اونایی که خودشو براشون پاره کرده بیان کمکش دیگه. بدمیگم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن عزیزم داداششه دیگه حالا شوهرت ب اطعام روز عید کمک کنه چیزی نمیشه! انشالله ثوابش ب شما و نی نی ...

مشکلی با کمک شوهرگ ندارم... مشکلم اینه پررو پررو برگشته میگه خانومتم بیار. انگار خودش سنگ تموم گذاشته برامن

آخه دلمم نیست... اخه خونه من هیچ کاری نمیکرد. درحد یه تعارف فقط. خونه خواهربرادرای دیگش مثل کزت کارم ...

نه درست میگی، ولی من بخاطره حال خودت میگم اگر بری دلت آرومتره برو  اگرم با نرفتن بهتره نرو مثله خودش رفتار کن 

نه درست میگی، ولی من بخاطره حال خودت میگم اگر بری دلت آرومتره برو  اگرم با نرفتن بهتره نرو مثله ...

اگه برم عصبی ترم😁 همون مثل خودش دقیقه نودی میرم بفهمن حالمو

مشکلی با کمک شوهرگ ندارم... مشکلم اینه پررو پررو برگشته میگه خانومتم بیار. انگار خودش سنگ تموم گذاشت ...

گفته اگر میاد بیار‌ش! 

حالا بارداره  دیگه کمک کنی بد نیست. 

اما بهتر بود به خودت هم میگفت!