2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین برم الان یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 38 پست
برو یکم ب خانواده شوهر اهمیت بدین لطفن الان اونجا شلوغه برو خودتو تو چشم کن البته بارداری رفتی اصن ...

من باردارنیستم عزیزم. خواهرشوهرمه... اخه زورم میاد. خودشون همیشه دقیقه نودی دعوتیای من میان و هیچ کارنمیکنن. خونه جاریای دیگم پاره میکنن خودشونو از بس کارمیکنن.. 

معنی چی ؟؟؟ این آقا تازه عضو شده از همین اول شروع کرده به فحشای  

ترکی نوشته 

معنی کن 

ترجمه کن 

🤨

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه شوهر نداره که برادرش خرید کنه ببره من بودم که نه میرفتم نه میذاشتم شوهرم بره خدمات ارائه کنه😡 ...

میگه شوهرم الان نیست. دوسه قلم وسیله مونده بیابخر برام. منم بدم میاد🙄

رابطمون ظاهری خوبه... ولی خب بمن نگفته بیاین. بااینکه اول بامن حرفید. به شوهرمم. گفته خریدم مونده بی ...

عزیزم عین خانوما بشین خونت شوهرت لحظه اخر بیاد دنبالت ول کن! 

این خونواده شوهر حرف زدن بلد نیستن! دیگه باید سر کنی 

مگه شوهر نداره که برادرش خرید کنه ببره من بودم که نه میرفتم نه میذاشتم شوهرم بره خدمات ارائه کنه😡 ...

چون خواهرشوهرخودش از شوهرش سو استفاده میکنه همیشه اینم توقع داره داداشاش براش کنن

من باردارنیستم عزیزم. خواهرشوهرمه... اخه زورم میاد. خودشون همیشه دقیقه نودی دعوتیای من میان و هیچ کا ...

اع اگه اینجوریه نرو

ولی بنظرم الان اونجا شلوغه همه آمار میگیرن عروساتون‌کجان

پاشو برو ولی دل دردی چیزی‌ بهونه کن فقط کارای جزئی انجام بده

همسرم دلیل من است. 💜🌱
نذریشو که میرم... الان و میگم. نه صبح برم چیکار اخه... خودشه دعوتیای من دقیقه نودی میومد... هرچند ما ...

برو خوب برادرش خواسته لیست خرید بهش بده شایدازتوخجالت کشیده

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
عزیزم عین خانوما بشین خونت شوهرت لحظه اخر بیاد دنبالت ول کن!  این خونواده شوهر حرف زدن بلد نیس ...

شوهرم گفت میای بریم. گفتم نه... بدون هیچ توضیحی. خودش میدونه چرا