2777
2789
منو دنبال میکنه بیدارش کنم 😬😬😅😅😂😂😂

😂

نه خوب من معمولا زودتر از اون میخوابم. ظهرها من اون رو میخوابونم شبها اون منو😃 عین بچه ها

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخیشششش چ خوب 😊

😊😊😊

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بپرس 

شوهرم امروز ی گوشی جدید گرفته و روی اون تل گرام وصل کرده.گوشی قدیمی رو داده به من ولی تل گرامش هنوز هست.و من با تلگ رام گوشی قدیمیه به یکی پی ام دادم.حالا تو تلگرا گوشی جدیدش. هم پیامی رو که من دادم به کسی ثبت میشه؟

چطوری اون وقت😂😂😂😂😂😅😅😅😅

نوازشم کنه. من اگه نوازشم کنه انگار که قرص خواب آور خوردم کلا بیهوش میشم😃

شوهرم امروز ی گوشی جدید گرفته و روی اون تل گرام وصل کرده.گوشی قدیمی رو داده به من ولی تل گرامش هنوز ...

اگه با همون شماره ای که روی گوشی قدیمی تل گرام نصب کرده، روی جدیده هم نصب کرده، بله توی گوشی جدیده هم هست 

لطفا برای خوشبختیم و رسیدن به اهدافم یه صلوات بفرست دوست خوبم❤️🥀
یه سالو ۸ماهشه دخترم تازه شیرشو دادم همش نق میزنه نمیخوابه سر شیشه شو گاز میزنه فکر میکنم دندوناش اذ ...

اخي ماشالا از اب و گل تقريبا در اومده كي باشه بچه من اونقدي بشه ايشالا

خوشبحالت شوهرم از ساعت٧خوابيده 

چقدر زود.