1345
1341

عزیزم باید ۱۸۰ میذاشتی.

تهویه رو هم میزدی.

مارک توسترت چیه؟ 

وسط پخت سر میزدی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

تا حالا به سفر سویس فکر کردی ؟

اگه دوست داری به ژنو تو سویس سفر کنی   

حتما به اینجا سر بزن

1350
خب پس دما رو زیاد زده بودن توی دستورتون من با فر ۲۰۰ درجه میپزم همیشه حالا با ۱۸۰ امتحان کن 

عزیزم شما از کدوم دستور درست میکنی؟

خراب نمیشه.

نیم ساعت قبل هم گرم میکنی با 200درجه؟

بله دستورشم الان میذارم

خدا خیرت بده خیلی گلیییی.

دستور ماریا قناد هم شیر داره قبلا با فر درست کردم خوب شد با اون تستر یه دستور دیگه خراب دراومد بااینکه خیلی دقیق و به گرم بود

نون  خامه ای 



مواد لازم برای خمیر پایه

آرد 140 گرم 

آب 250 میلی لیتر

کره یا روغن جامد  75 گرم

تخم مرغ  4 عدد

نمک یک پنسه


طرز تهیه:

اول کار فر رو با دمای 200 درجه روشن میکنیم تا کامل داغ بشه

اب رو بهمراه کره و نمک در طرفی میریزیم و روی حرارت میزاریم،اگه برای شیرینی استفاده میکنید 30 گرم معادل دوقاشق شکر هم بریزید

به محص اینکه از زیر شروع به ریزجوش کرد ارد الک شده رو یکباره داخلش میریزیم و حرارت رو خاموش میکنیم و هم میزنیم تا بصورت گلوله جمع بشه،اصصصلا اجازه ندید آب تبخیر بشه و سریع حرارت رو خاموش کنید

خمیر رو داخل طرف دیگه قرار میدیم تا کمی خنک بشه

تخم مرغهارو در طرفی میشکنیم و هم میزنیم تا از هم باز بشه و کم کم به خمیرمون اصافه میکنیم و بعد از هر بار اضافه کردن کااااملا  به خورد خمیر میدیم

در نهایت خمیر کاااملا براق و کشدار میشه،بکینگ پودر و وانیل ،از هر کدوم 1/8قاشق چایخوری اضافه میکنیم،(وانیل برای شیرینی فقط)اگه نونهارو برای غذا خواستید اضافه نکنید

داخل قیف میریزیم با ماسوره دلخواه،سینی رو خیلی کم چرب میکنیم یا کاغذ روغنی میندازیم،بعد مواد رو با فاصله شکوفه میزنیم،و 45 دقیقه داخل فر میپزیم،یک ربع آخر،بعد از پف کامل نونها، بهتره درجه رو به 160 برسونیم تا مغز پخت بشن.

در صورتیکه بخایم برای غذا استفاده کنیم،میشه بجای آب از شیر استفاده کرد

بعد از پخت از فر بیرون میاریم و ی سوراخ کوچیک رو هر کدوم ایجاد میکنیم تا بخارش خارج بشه،و بعد از خنک شدن با #خامه فرم‌گرفته دلخواه پر میکنیم.

از اول خلقت بوده برای مادر شدن می ارزه تحملش کرد درد زایمان رو میگم😏🙄🙄
خدا خیرت بده خیلی گلیییی. دستور ماریا قناد هم شیر داره قبلا با فر درست کردم خوب شد با اون تستر یه د ...

این با فر هست البته

با اون بیست درجه کم کن

نوش جونتون😋

از اول خلقت بوده برای مادر شدن می ارزه تحملش کرد درد زایمان رو میگم😏🙄🙄
کلا با دستور من فرق داره و اردش بیشتره.مرسی گلم برات دعا میکنم

ممنونم عزیزم تشکر😍

من دو سه تا دستور امتحان کردم این از همه بهتر شد

از اول خلقت بوده برای مادر شدن می ارزه تحملش کرد درد زایمان رو میگم😏🙄🙄
1288
ممنونم عزیزم تشکر😍 من دو سه تا دستور امتحان کردم این از همه بهتر شد

ممنونم مهربون که وقت گذاشتی خداخیرت بده شوهرم رن بعد چهل روز میبینم میخوام براش درست کنم

ممنونم مهربون که وقت گذاشتی خداخیرت بده شوهرم رن بعد چهل روز میبینم میخوام براش درست کنم

وای اخی

درکت میکنم منم از شوهرم دورم

وقتی میان ادم میخواد سنگ تموم بذاره

موفق باشی و خوش بگذره بهتون😘😘

از اول خلقت بوده برای مادر شدن می ارزه تحملش کرد درد زایمان رو میگم😏🙄🙄
وای اخی درکت میکنم منم از شوهرم دورم وقتی میان ادم میخواد سنگ تموم بذاره موفق باشی و خوش بگذره به ...

دقیقا شیرینی نخودی دونات پاستیل کیک شکلاتی و...هرچی تا شب بتونم .

دستت درد نکنه عزیزم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1359
29
1297
1365
1366
1349
پربازدیدترین تاپیک های امروز
1340
224
1356
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   aloocheee  |  4 ساعت پیش
توسط   nosh98  |  6 ساعت پیش