2737
2739

بچه ها من پیراشکی درست میکنم خیلی خمیری و سفت میشه.از ایناکه میندازیم تو قابلمه پف میکنه اونارو میگم.چرا انقدر سفت و خمیری میشه؟بعدشم من قطر خمیرم زیاد هم نبود.یک سانت بود 

زمان استراحت خيلي مهمه خميرو كه درست كردي بزار دوساعت استراحت بعد كه اندازه پيراشكي هارو دراوردي تو ظرف بزار دوباره ي ساعت بزار استراحت كه پف بكنه بعد همونجوري بنداز سرخ كن

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
خیلی نازکش کن، کمتر از یه سانت 1سانت جواب نمیده رو بعضیا، دورش میسوزه، داخلش خمیر میمونه، خیلی نازک ...

اره خمیر مایه ام میزنی.میگی کامل که چجوری درست میکنی به شیوه شما درست کنم الان دوباره 

اگر این ترد و خوشمزس خوب همینو بگو درست کنم مرسی

تخم مرغ  1 عدد

آرد2 پیمانه

شیر 1.2 پیمانه

نمک 1.2 ق چ خ

شکر 1 ق چ خ

بیکینگ پودر 1ق چ خ

جوش شیرین نوک قاشق چ خوری

روغن به مقدار لازم


همه رو قاطی کن، ارد رو آخر بریز

نیم ساعت استراحت بده

خیلی نازکش کن

بنداز تو روغن 

خمیرمایه نداره این دستور


🍼😚
2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687