حتما
سفیده وزرده چهارتاتخم مرغ درشت روسواکن ...سفیده هارو یکم بزن کف کنه بعدچهارقاشق سرخالی شکر بریز اونقدرهم بزن کف کنه واز ظرف نریزه بزار تویخچال ...یه قاشق چایخوری وانیل ویه لیوان شکر بریزتوزرده ها وهم بزن تاحل بشه نصف لیوان چای پررنگ داغ یاآبجوش روقاشق قاشق اضافه کن بهش وهم بزن تا زرده هاکف کنه ودوبرابر بشه غلیظ شد خوبه...دولیوان آرد که توهرلیوان یه قاشق چایخوری بکینگ پودر ویه قاشق چ دارچین ریختی(میتونی برای کاکائویی شدنش یه قاشق سرصاف آرد ازهرلیوان کم کنی ویه قاشق چ کاکائو اضافه کنی)رو تو4مرحله الک کن بریز تو مایه زرده وبالیسک فولد کن یعنی اززیر هم بزن وبه یه جهت ...وقتی همه آرد تمام شد سفیده هارو ازیخچال بردارتوسه مرحله اضافه کن وفولد کن...کف قالب رو باروغن وآردپاشی آماده کن بریزتوقالب 20سانتی ودو سه بار بزن زمین تاهوای اضافی خارج بشه .توقابلمه بزرگ روی گاز که ازقبل روشن کردی یه پایه فلزی بزار قالب روبزار ودمکنی بزار وتمام ...شعله پخش کن حتما بزار حرارت نه کم نه زیاد .یه ساعت بعد حاضره