2777
2789

سلام همشهری جونم 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استاتر من یک سوال دارم بپرسم؟؟؟

هنوز مادر نشدم، اما می دانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده. دلم لک زده برای کودکی که جای خالیش تنها دغدغه زندگیم شده... این روزها تنها خدا می داند و می بیند که مادرانگی هایم را چگونه در تنهایی و خلوتم بروز می دهم. با کودک نداشته ام راه می روم و حرف می زنم و مدام زیر لب می گویم کی از پیش خدا می آیی؟؟؟ملاقاتت با خدا تمام نشد؟؟نمی دانی اینجا برای داشتنت هزار راه نرفته را می روم تا تو را به دست بیاورم...می دانی فرزندم تا پای جان برای داشتن رفته ام....تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تو را در آغوش بگیرم .....بیا که دیگر تاب نگاه سنگین جماعت را ندارم ... امسال هم گذشت و نیامدی و مادر نشدم اما هیچ کس نمی داند که حس مادرانگی ام از تمنای وجودم لبریز شده ... هیچ کس نمی داند درونم داغ نداشتنت مثل کوه آتشفشان در حال انفجار است.... فرزندم اینجا برای داشتنت دست بهر کاری زده ام ... هزار درد را متحمل شده ام .... انصاف نیست کسی را که برایت این همه بی تابی می کند را بیشتر از این چشم انتظار بگذاری .... من خودم را همین حالا هم مادر می دانم بخاطر حسی که برای داشتنت از وجودم لبریز شده بخاطر تمام سختی هایی که برای داشتنت از یک مادر واقعی بیشتر کشیدم.... بی منت....  اما هیچ کس مرا مادر خطاب نمی کند .... می دانی تا تورا نداشته باشم هیچ کس مرا مادر به حساب نمی آورد .... عزیزترین آرزویم ؛ بیا و رویای های مرا سروسامان بده... (خدا جون هیچوقت چیزی رو زوری ازت نمی خوام.... اگه مصلحتم نیست فقط به دلم آرامش بده ....  من یک مامان صبور می شم  ) و من بالاخره مامان شدم خدارو شکر 😍🥰😘🥳

بهشرط اینکه منم عروسی دعوت باشم بهت میگم 😜😘

از اول تا اخر خیابون امیریه جنوبی پر مزون و لباسهاشم متنوع عزیزم یه نصف روز وقت بزاری از اول خیابون امیریه تا اخرش بری هردو طرف خیابون پر لباس عروس و مزون گلم 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
بورس لوازم خونگی(کریستال)تو بجنورد کجا برم؟! با اجازه استارتر🙏

مکاری زاده و خراسانیان مکاری زاده اول چهار راه امیریه و خراسانیان بین ۱۷شهریور و پارک شهر 

چشممممم دعوتتم میکنم

فداااای تو عزیز دلم انشالله خوشبخت باشی خوشگلم خیلی خوشحال شدم یه همشهری دیدم تو نینی سایت عاششششششقتم 

من تهرانم همسرم بجنوردیه

آها حالا دیگه عروس بجنوردیا شدی به هر حال خوش اومدی به شهرمون عروس خانوم قدمتون رو چشم ما 💐💐💐😘

من شنیدم از بجنورد میرن گنبد واسه لباس عروس

اشتباه شنیدی عزیزم بجنورد مرکز استان کلی هم لباس عروسای زیبا و مزونهای عالی داره