missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 عنوان وااااای فردا صبح نوبتِ... 465 بازدید | 26 پست دوستان فردا نوبت عکس رنگی رحم دارم خیلی استرس دارم توروخدا اونایی که رفتید بیایید بگید چجوریه چقدر طول کشید بعدش باردار بشید آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار... 1398/05/25 | 10:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 منم ۱۰ روز پیش عکس رنگی گرفتم شما کجا میری؟ مطب دکترم نزدیک خونمونهلوله هات باز بود؟درد داشت یا نه؟ آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
علوم عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 3350 مطب دکترم نزدیک خونمونه لوله هات باز بود؟درد داشت یا نه؟ من با بیهوشی بودم. دردی حس نکردم. لوله هام بسته بود و باز نشد. ماه دیگه میرم ivf
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 من با بیهوشی بودم. دردی حس نکردم. لوله هام بسته بود و باز نشد. ماه دیگه میرم ivf بسلامتی امیدوارم به راحتی با آی وی اف باردار بشی آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
علوم عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 3350 بسلامتی امیدوارم به راحتی با آی وی اف باردار بشی مرسیانشالله شما هم عکستون رو بدون هیچ گونه دردی بگیرین و به راحتی باردار بشین
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 مرسی انشالله شما هم عکستون رو بدون هیچ گونه دردی بگیرین و به راحتی باردار بشین ممنونم خداکنه همه چیز همینجوری پیش بره که میگید آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
علوم عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 3350 ممنونم خداکنه همه چیز همینجوری پیش بره که میگید انشاللهتجربه جراحی شکمی مثل آپاندیس، سقط، کورتاژ،حاملگی خارج رحم یا عفونت دارین؟
baranebahariiiiiiii عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 324 عزیزم من ماه پیش رفتم خییلی کم دردداشت لوله هامم بازبوداصلانترس
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 انشالله تجربه جراحی شکمی مثل آپاندیس، سقط، کورتاژ،حاملگی خارج رحم یا عفونت دارین؟ نه تجربه هیچکدومُ ندارم به جز عفونت قبلا یکی دوبار رفتم دکتر واسه عفونت دارو داده بعدشم خوب شدم آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
علوم عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 3350 نه تجربه هیچکدومُ ندارم به جز عفونت قبلا یکی دوبار رفتم دکتر واسه عفونت دارو داده بعدشم خوب شدم پس نگران نباشین. احتمالا گرفتگی و درد ندارینمن همه اینها رو داشتم به اضافه یه سزارین
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 عزیزم من ماه پیش رفتم خییلی کم دردداشت لوله هامم بازبوداصلانترس وای چه خوب امیدوارم واسه منم درد نداشته باشه شهر غریبم هستم کسی نیست باهام بیادشما باردار نشدی بعد عکس؟ آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
آشپزاعظم عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 7027 نه تجربه هیچکدومُ ندارم به جز عفونت قبلا یکی دوبار رفتم دکتر واسه عفونت دارو داده بعدشم خوب شدم اگه لوله هات باز باشن کمتر درد داری..والا انقدرها هم وحشتناک نیست..نترس در حد ی پریود که دل درد شدید میگیری. وقتی میخنده ی لپش چال میافته😍😍😍😍
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 پس نگران نباشین. احتمالا گرفتگی و درد ندارین من همه اینها رو داشتم به اضافه یه سزارین اهانشما واسه بچه دوم رفتید عکس رنگی؟پس اگاه لوله هاتون بسته بوده چجوری قبلا باردار شدین؟ آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
baranebahariiiiiiii عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 324 وای چه خوب امیدوارم واسه منم درد نداشته باشه شهر غریبم هستم کسی نیست باهام بیاد شما باردار نشدی بعد ... اقدام نکردم این ماه میخوام برم آی وی اف به امیدخدا