2777
2789
عنوان

بی بی چک این ماه من...

337 بازدید | 28 پست

منکه هر ماه میزنم و منفی میشه این ماه دیگه خیلی امیدوار نبودم امابا یه روز تاخیر وداشتن حالت تهوع شدید گفتم شاید این ماه دیگه دست خالی نباشم... اما..... 

ماکه قسمت نمیشه دوتا خط ببینیم رو بی بی چک... 

دیگه عادت کردم به منفی بودنت عزیزم ولی حالم ازت بهم میخوره ایکاش هیچوقت تو اختراع نمی شدی آخه کی تو رو ساخت که هرماه این همه راحت بتونی منفی شی و با احساسات من بازی کنی... 

ازت متنفررررررررررررررررررررررررم بی بی چک لعنتی 

عزیز دلم...انشالله به حق حضرت فاطمه همه خانومای منتظر دامنشون سبز بشه و قسمت منو و شما هم بشه

فقط باید توکل کرد

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش بی خیال بی بی چک و باردار شدن بشی باورکن انقد تمرکزت رو باردار شدن استرس میگیری کاش اصلا بهش فکر نکنی تا بدنت بهتر امادگی بارداری داشته باشه انشا..به زودی مثبت میشه خدا بزرگه

کاش بی خیال بی بی چک و باردار شدن بشی باورکن انقد تمرکزت رو باردار شدن استرس میگیری کاش اصلا بهش فکر ...

کاملا باحرفت موافقم یه ماه کلا بیخبال بشو بخدا همون ماه باردار میشی

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
کاش بی خیال بی بی چک و باردار شدن بشی باورکن انقد تمرکزت رو باردار شدن استرس میگیری کاش اصلا بهش فکر ...

دیگه میخام بیخیالش شم بخدا دیگه خسته شدم بس که تلاش کردم و هیچ نتیجه ایی نگرفتم

من دقیقا همون ماهی که بیخیال شدم بی بی چکم مثبت شد تازه وضعیت من خیلی خراب بود یعنی همسرم فقط دو درصد تحرک اسپرم داشت اما انگار بیخیالی تاثیرش بیشتر بود

منم ماهی که کاملا بیخیال بودم و برنامه ریزی کرده بودم ک روزهامو چطوری بگذرونم باردار شدم و الان دلم مخواد این ویار لعنتی تموم بشه

منم ماهی که کاملا بیخیال بودم و برنامه ریزی کرده بودم ک روزهامو چطوری بگذرونم باردار شدم و الان دلم ...

منم ماهی که تو مسافرت وبعدشم اسباب کشی بودم حتی نزدیکیمن اون ماه کم بود باردارشدم واصلا انتظارشو نداشتم