2777
2789
عنوان

بی بی چک این ماه من...

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 28 پست

منم صب بی بی گذاشتم منفی بود البته چن روز مونده ب پری اما دلم میخاد زودتر تکلیفم مشخص بشه واقعا چرا خدا اینکارو با ما میکنه ما دلمون واسه بچه پر میکشه نمیده بهمون بعضیام ک اصن بچه نمیخان خدا بهشون میده ک بفکر سقط میوفتن خدا ی نظر بکنه ب هممون میدونم صلاحمون در اینه لااقل اگه نمیخای بدی مهر بچه رو از دلمون بیرون کن انشالله هرچی خیره همون بشه واسه هممون.

خدایا شکرت میشه واسه سالم بغل گرفتن تو دلیم صلوات بفرستین  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه میخام بیخیالش شم بخدا دیگه خسته شدم بس که تلاش کردم و هیچ نتیجه ایی نگرفتم

آفرین گلم کار خوبی میکنی مکانیز بدن خیلی پیچیده ست دقیقا این استرس وارد بدنته و مانع میشه ایشا...زودزود مامانی خشگل میشی 

من دقیقا همون ماهی که بیخیال شدم بی بی چکم مثبت شد تازه وضعیت من خیلی خراب بود یعنی همسرم فقط دو درص ...

واسه ماهم دعا کن خواهر

منم ماهی که کاملا بیخیال بودم و برنامه ریزی کرده بودم ک روزهامو چطوری بگذرونم باردار شدم و الان دلم ...

ب تو دلیت بگو واسم دعا کنه

خداروشکر. منکه دیگه خسته شدم 😭😭😭😭

عزیزم فقط بیخیالی البته این بیخیالی رو به همسرت هم منتقل کن من یادمه بهمن ماه سال 96 بود به همسرم گفتم بیا فعلا بیخیال شیم و بریم مسافرت بعد از عید ان شالله میریم مشهد و دنبال درمان میگردیم آخه من و همسرم سنمون بالا بود همسرم هم مشکلاتش زیاد بود (کم تحرکی و واریکوسل) خلاصه رفتیم مسافرت همسرم همچنان داروهای دکترو مصرف میکرد وقتی از مسافرت برگشتیم من باید پریود میشدم که دیگه نشدم اصلا امیدورا نبودم بی بی چک مثبت ببینم اما دیدم 

الهی به حق فاطمه زهرا هم شما و هم همه منتظرا همین ماه باردار بشن

مرسی فداتشم انشالله خدا حافظ خودتو تو دلیت باشه.

مررررررسی عزیزم دخترم متولد شده خانومی الان دیگه تقریبا 10 ماهشه

ای جانم انشالله خدا حافظش باشه عروس شدنشو ببینی

خانما من و تو دلیم برا همتون دعا کردیم الان ان شاء الله که دامنتون سبزمیشه

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..