من واسه اولین بار هفته پیش درست کردم عااالی شد
البته ۲۰ کیلو بیشتر نبود
گوجه ها رو شستم ۴قاچ کردم انداختم تو قابلمه بزرگ و یه قابلمه کوچیک آب ریختم زیرشو روشن کردم تا یکم له شن و بشه پوستشو جدا کرد یه سی دقیقه با حرارت کم له که شد بعد تو ضافی ریختم تا تخم و پوستش جدا شن من پشت قاشق میزدم چون داغ بودن اگه هم دادی بیرون ابشو بگیرن که دیگه نصف راهو رفتی و دردسر و کثیف کاری نداره پس تخم و پوستش باید جدا شه تا تلخ نشه
آب گوجه رو میزاری تو قابلمه بزرگه تا بجوشه سرش باز باشه شعله هم متوسط
هر یه ساعت یا چهل دقیقه یه هم بزن ۶_۷ ساعت طول می کشه غلیظ شه اون اخرا باید بالاسرش باشی دیگه و هم بزنی
اون کف اول رو گوجه ها رو جدا کن آخر بهش اضافه کن تا خوش رنگ شه وقتی غلیظ شد و به قل قل افتاد و پت پت کرد و پاشید اینور اونور هم بزن تا ته نگیره
بعد که از سر و صدا افتاد یکی دوقاشق روغن میتونی بزنی واسه خوش رنگ شدنش و نمک بپاشید من چون عاشق تندی و شوریم یکم فلفل قرمز ریختم وقتی قاشق کشیدی ردش موند امادست 😄
و