2726


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

بزارش سر گاز یکم روغن بریز توش که ته نگیره دائما همش بزن تا ابش بکشه یکمم نمک بزن توش که کپک نزنه

گوجه ات و بده بیرون ابش و بگیرن که صاف کردنم نخواد

اگر خودت بخوای لهش کنی باید بعد از نرم شدم از سبد ردش کنی که صاف شه 

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.                

بشور بزار خشک بشه ببر بیرون برات آبش را بگیرن

بیار بزار روی شعله گاز همراه یکم روغن و نمک و فلفل تا قل بزنه هفت هشت ساعت سفت که شد خاموش کن و بزار سرد بشه بریز شیشه راحت و کم دردسر

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  

بده بیرون برات تفاله و تخمش رو جدا میکنه ،بعد نمک بزن بزار یه روز بمونه ،البته هر یه ساعت یه بار بهش سر بزن یه وقت نپوسه و همش بزن ،بعدش بزار قابلمه بپزه ،ابش که کاملا بخار شد روغن بزن بهش و بعد بزار سرد بشه ،من ربم رو خیلی سفت برمیدارم واقعا عالی میشه

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

ما گوجه خا رو خورد میکنیم و نمک میزنیم و میریزیم توی دیگ کوچیک و سرش رو میزاریم و میزاریم تو افتاب تا دوروز بمونه بعد از دورز میریزیم تو ابکش و زیرش ر یه قابلمه میزاریم اونقدر چنگ میزنیم  و فشار میدیم تا گوشت و اب گوجه بریزه تو قابلمه . همش رو یهو نمیریزیم تو ابکش ها . بعد وه این کارمون تمام شد میریزیم تو دیگ و میزاریم رو اجاق گاز تا بپزه و غلیظ بشه . همش با ملاقه هم میزنیم تا تهش نگیره شعلش هم خیلی زیاد نمیکنیم

من واسه اولین بار هفته پیش درست کردم عااالی شد 

البته ۲۰ کیلو بیشتر نبود 

گوجه ها رو شستم ۴قاچ کردم انداختم تو قابلمه بزرگ و یه قابلمه کوچیک آب ریختم زیرشو روشن کردم تا یکم له شن و بشه پوستشو جدا کرد یه سی دقیقه با حرارت کم له که شد بعد تو ضافی ریختم تا تخم و پوستش جدا شن من پشت قاشق میزدم چون داغ بودن اگه هم دادی بیرون ابشو بگیرن که دیگه نصف راهو رفتی و دردسر و کثیف کاری نداره پس تخم و پوستش باید جدا شه تا تلخ نشه 

آب گوجه رو میزاری تو قابلمه بزرگه تا بجوشه سرش باز باشه شعله هم متوسط 

هر یه ساعت یا چهل دقیقه یه هم بزن ۶_۷ ساعت طول می کشه غلیظ شه اون اخرا باید بالاسرش باشی دیگه و هم بزنی 

اون کف اول رو گوجه ها رو جدا کن آخر بهش اضافه کن تا خوش رنگ شه وقتی غلیظ شد و به قل قل افتاد و پت پت کرد و پاشید اینور اونور هم بزن تا ته نگیره 

بعد که از سر و صدا افتاد یکی دوقاشق روغن میتونی بزنی واسه خوش رنگ شدنش و نمک بپاشید من چون عاشق تندی و شوریم یکم فلفل قرمز ریختم وقتی قاشق کشیدی ردش موند امادست 😄

و

2706
ارسال نظر شما
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز