مگه عدسم میریزی? راستش من حلیم بادمجونم خیلی میگن خوشمزست این جوری میپزم: گوشت رو با پیاز ی تفت میدم یکم زردچوبه ی کتر اب جوش بعد سر زودپزو میبندم بعد یکساعت و نیم،بادمجون سرخ کردمو تو ی قابلمه میرزم و هی کم کم اب گوشت رو بهش اضاف میکنمو مدام میرمو میام همش میزنم تا بادمجونا خوب لحم بشن،گوشتم ریشه میکنمو بهش اضاف میکنم،اخر سرم یکم گردو تفت میدم تو روغن بهش اضاف میکنم،خوب ک ابشو از دست داد نه خیلی سفت ن ابکی،بهش ی قوطی کشک پانل میزنمو خاموش میکنم،بعدم با پیاز داغو نعنا داغ تزیین میکنم