دو لیوان برنج.چهار لیوان شیر نصف استکان گلاب سنگین هل و زعفرون دم شده کره یک پنجاه گرمی شکر 2لیوان سر پر.عزیزم دو لیوان برنج نیمه یا شمال باشه بهتره.چند ساعت قبل خیس کن.بعد بریز تو قابلمه ای که میخوای دیگچه رو درست کنی من تو نچسب درست میکنم.برنج و بریز تو قابلمه دو لیوان دسته دار اب بریز بزار برنجت بپزه وقتی ابش تقریبااا کشیده شد اول دولیوان شیر ودولیوان شکرتو اضافه کن.دیگه باید مدااام هم بزنی وقتی دیدی اب شیر داره کشیده میشه دولیوان شیر بعدی رو اضافه میکنی دوباره مدااام هم میزنی ته نگیره خودت دیگه پختگی و نرمی برنجتو احساس میکنی وقتی شیر تقریباا کشیده شدزعفرون و اضافه کن رنگش بستگی به خودت داره که دوست داری طعم و عطر زعفروون کم باشه یانه کره رو هم حتماا اضافه کن.چون باعث میشه تو دم کردنش ترک نخوره.کره رو اضافه کن بعد گلاب و هل و اضافه کن و مدام هم بزن تا وقتیکه احساس کردی که دیگه ابش کشیده شده وقل زدن برنجت مشخص میکنه.بعد دم کنی بزار و دمش کن حدود 1ساعت و نیم بزار دم و زیرشو کم کم کن.در حین پخت تا یک ساعت اول اصلا درشو بر ندار.اگه ته دیگی دیگچه رو بیشتر دوست داری مدت دمت و بیشتر کن اگه نه همون یک ساعت و 15مین واسش کافیه.انشالله درست کنی خوشت بیاد 🌹