2777
2789

سلام دوستان کسی هست که تریزومی 18 بوده باشه و ازمایش آمینو منفی شده باشه؟؟من تریزومی 18 هستم و امیدی هست امینوسنتز منفی باشه؟ریسک هاتونم بگیدلطفا.ریسک من 1 ب 13 هستم

لطفا راهنمایی کنید شب و روزم شده گریه کمک کنید

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما خودتون که تریزومی نیستید

بچتون هم صد درصد تریزومی نیست فقط ریسک ابتلابه تریزومی بالایی داره انشالا که سالمه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شما خودتون که تریزومی نیستید بچتون هم صد درصد تریزومی نیست فقط ریسک ابتلابه تریزومی بالایی داره انش ...

ان شاالله.اطلاعات کاملی از تریزومی ندارم.اصلا تو کل فامیلای من و شوهرم چنین چیزی نیست و حتی سندرم دان هم نداریم

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
این اصلا یه تریزومی خیلی نادره احتمالش کمه نگران نباش

ان شاالله

ان شاالله.اطلاعات کاملی از تریزومی ندارم.اصلا تو کل فامیلای من و شوهرم چنین چیزی نیست و حتی سندرم دا ...

سنت هم بالا نیست پس نگران نباش فقط حتما امینو بده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

منم ۲۵ سالمه جواب غربالگریم ریسک متوسط سندروم داون بود الان غربالگری دوم رودادم منتظرجوابم یه هفته دیگه حاضرمیشه دارم دیونه میشم😔😔😔

خداااااجونم شکرت به خاطرمعجزه ای که تو وجودم گذاشتی🤗🤗🤗🤗❤❤❤❤
منم ۲۵ سالمه جواب غربالگریم ریسک متوسط سندروم داون بود الان غربالگری دوم رودادم منتظرجوابم یه هفته د ...

نگران نباش چیزی نیست ریسک متوسط احتمالش تقریبا صفره.نگران نباش

دوست عزیزم متاسفانه ریسکش بالاست اما جای نکرانی نیست این بیماری اساس وراثتی نداره و برای هرکسی در حین تقسیم سلولی جنین ممکنه رخ بده ان شاالله ک جنینتون سالم باشه اما اکر خدایی نکرده منفی نشد این رو در نظر داشته باشید این تریزومی باعث سندروم ادوارد میشه ک معلولیت ذهنی شدیدی ایجاد میکنه البته یکی از ویژکی های سندروم ادوارد رشد نارس و کم در دوران جنینی هست ممکنه پزشکتون دیده جنینتون ریزه میزه است و همچین تشخیصی داده و سندرومی د  کار نباشه عزیزم

دوست عزیزم متاسفانه ریسکش بالاست اما جای نکرانی نیست این بیماری اساس وراثتی نداره و برای هرکسی در حی ...

بله گفتن که اگه مثبت شد نامه سقط میدن.اخه دکتزم گفت وراثتیه.

دوست عزیزم متاسفانه ریسکش بالاست اما جای نکرانی نیست این بیماری اساس وراثتی نداره و برای هرکسی در حی ...

راستی آمینو سنتز جوابش دقیقه دیگه؟

روز بروز علم ژنتیک پایه های وراثتی جدیدی رو در انواع بیماری ها و سندروم ها کشف میکنه اما نکران نباشین این سندروم پایه وراثتیش زیاد نیست در کل سندروم های مرتبط با اختلالات کروموزمی درشون بیشتر شانس دخیل هست تا وراثت حتا احتمالش هست افراد دارای تریزومی21یا سندرم داون جنین سالم بدنیا بیارن پس ناامید نباش اک خدایی نکرده منفی نشد امینوسنتسیس شما احتمالا در اینده جنین های سالمی خواهید داشت