2777
2789
عنوان

نیمه ی گمشده...💘💝💍

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 32 پست

‏هیچ دختری بخاطر جلب توجه پسرا آرایش نمیکنه و هیچ پسری هم واسه جلب توجه دخترا باشگاه نمیره و تیپ نمیزنه. هردو طرف این کارارو واسه سربلندی و عزت ایران انجام میدن

محرم# داره میاد 😁😂

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

اهان ببین چقدر ما دخترا ساده پسندیم‌ هی بهمون میگن اهن پرست😆

باور کن اون آهن پرستا به همه چی میرسن. ماهایی که صاف و ساده و احساساتی هستیم میبازیم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

‏هیچ دختری بخاطر جلب توجه پسرا آرایش نمیکنه و هیچ پسری هم واسه جلب توجه دخترا باشگاه نمیره و تیپ نمی ...

😑😒اوه مای گاد 

چقدر پسرا خود شیفتن 🙁

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
باور کن اون آهن پرستا به همه چی میرسن. ماهایی که صاف و ساده و احساساتی هستیم میبازیم

😞😌ماها مظلومیم ،قلبمون اندازه ی یه مشت کوچولوعه😍

یادش بخیر سال قبل حس شمارو داشتم ، فقط بدون ازدواج خیلی آش دهن سوزی نیست فقط ذهن گشاد فامیل بسته میش ...

نه نگووو ، اقا فانتزیام دود میشه 😆

اره ننه دوتا نذریم دوتاعه

بخدا نیت و باید عوضش کنی چون نذری ها با این گرونی ها تو صف هم وایستی با نیمه گمشده شاید بعد چهر روز بهتون برسه. بعید میدونم امسال به فراوونه سال‌های قبل باشه لاقل بگو میرید شربت و چایی نذری می‌گیرید. انشالله امسال دیگه میری سر خونه زندگیت 😍😍😍🌷🌷

من از فانتزی های ذهنی ام اینه که دم محرم عقد کنم که مجبور نباشم مجلس نامزدی بگیرم تو خونه اما فک کن ...

ما مراسم نامزدی رسم نداریم 

بله برون وعقد کنون و پاگشا همین و بس😈

من از فانتزی های ذهنی ام اینه که دم محرم عقد کنم که مجبور نباشم مجلس نامزدی بگیرم تو خونه اما فک کن ...

مگه چندسالته دختر؟