2777
2789
عنوان

بچه چهار ماهه ام

166 بازدید | 16 پست

سلام دوستان بچه چهار ماهشه من چیزهای آبکی مثل میوه ها آبدار از آب شون یه قطره میدم به بچه یا مثلا بستنی لیوانیوانیلی یه قطره میدم بهش کارم اشتباهه آخه تو سایت خوندم میتونیم چهار ماهگی چیزهای آبکی بدیم به نظر شما کار اشتباهه شوهرم دعوام میکنهآخه وقتی که یه چیزی می خوریم ذول میزنه نگاه میکنه به بهمون دلم براش میسوزه  والبته چهار ماهش داره تموم میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بده بابا اینجوری معدش سازگارتر میشه.

خیلیارو دیدم از این سن غذا دادن

نوش جونش کوچولو😍

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

عب نداره بابام به پسرم از سه ماهگی داد هیچیش نشد...فقط غذای خودش رو نمی خورد ..از غذای سفره میخورد ...بخاطر اونم هیچیش نشد😂

مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤    
عب نداره بابام به پسرم از سه ماهگی داد هیچیش نشد...فقط غذای خودش رو نمی خورد ..از غذای سفره میخورد . ...

الان اگه هیچیش نشه خدای نکرده بعدها معده اش دچار مشکل میشه عزیزم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

ماشالله پسرمم ...وزن و قدش .دور سرش از همه بچها زیاد بود ...

مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤    

ای جان   نی نی منم نگاه میکرد فک میکردم همش دلش میخواد  توگلوم‌می موند    بستنی نده  ادویه جات تند نده  ولی چیرای آبکی روخنک کن بده  مشکلی نیست

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

زل که همه بچهها میزنن عزیزم . نده بهش مگر باتشخیص پزشک 

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

منم دخترم چهار ماهش بود بهش آب سیب آب هویچ کمی میدادم حتی یه تکه کوچک موز با کمی بستنی را له له له میکردم میذاشتم دهنش خیلی دوست داشت دهنش را باز میکرد که دوباره میخوام اگه نمیدادم گریه میکرد 

الان اگه هیچیش نشه خدای نکرده بعدها معده اش دچار مشکل میشه عزیزم

ایشالله هیچی نمیشه ...به دختر عمه ام وقتی یک یا دوماهه بود آبگوشت با پیاز میدادن....الان ماما هست خدارو شکر هم هیچ مشکلی نداره..