2726


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
يه سري كارا هست كه من عمرا تن بهشون نميدم....يكيش "از شب قبل براي غذاي فردا چيز آماده كردنه"! ...نخود خيس بدم؟ كي؟ من؟ عمرا تا صد سال!... ( يه روش فلافل رژيمي بلدم كه نه نخود خيس كردن ميخواد نه خمير چنگ زدن نه سه ساعت پاي اجاق ايستادن و سرخ كردن! فلافل ورژن تنبلها... شايد يه وقت واستون درست كردم...منظورم واسه خودم بود :p


مامانم از شب قبل نخودها رو خيس فرمودند و فرداش توي بلندر ميكسش كرده و با رنده سيب زميني ( خام ) و پياز ( كه آبش گرفته شده) و نمك و فلفل مخلوط كرده و چنگ زده بودند. بعد من از اداره كه بر ميگشتم ؛ سر راه مخلوط رو تحويل گرفتم و رفتم خونه! اين هم يه شيوه آشپزيه!


بلديد نخود خيس بديد ديگه؟ نه؟ خب يه روشش اينه كه با جوش شيرين خيسش ميدن كه نفخش از بين بره و بايد چند بار آب روش رو عوض كني...ولي واسه اونايي كه با فلسفه جوش شيرين مخالفن؛ روش دومي كه زن دايي مژگانم كار ميكنه خيس دادن نخود توي نمكه كه همون پروسه جوش شيرين رو انجام ميده ولي مضرات جوش شيرين رو هم نداره.


خلاصه خمير رو آماده كنيد ( يا بديد مامانتون آماده كنه) و بهتره که چند ساعت هم توی یخچال بمونه 



حالا خمير وسط دو تا نون همبري رو خالي كنيد. اگه باگت داريد و يا نون تست، سعي كنيد با چشم تخمين بزنيد كه به همون اندازه باشه... زياد هم وسواس به خرج نديد. خمير نون رو توي شير خيس بديد و بذاريد 10 دقيقه بمونه تا پف كنه.





مخلوط خمير نون و تخم مرغ و بيكينگ پودر رو با مخلوط نخود ميكس كنيد و خوب چنگ بزنيد.




بعد به ظرف روغن نزديك بشيد و آهسته فنر رو رها كنيد كه فلافل بيافته توي روغن.


حالا كي بدونيم كه روغن به اندازه مناسب گرم شده؟


براي اينكار كافيه كه يه تيكه از خمير نون ساندويچي رو بندازيد توي روغن...اگه سريع اومد بالا يعني اينكه روغن بيش از حد داغه و بايد بذاريد حرارتش كمي پايين بياد...اگه نون كف ماهيتابه موند...يعني روغن هنوز به اندازه كافي گرم نشده...ولي اگه بعد از يكي دو ثانيه نون آهسته از كف ماهيتابه بالا اومد و روي سطح ايستاد يعني اينكه روغن آماده است و ميتونيد موادتون رو توش سرخ كنيد. دقت داشته باشيد كه اگه از ماهيتابه بزرگ استفاده ميكنيد؛ زياد مواد رو يكدفعه توش نندازيد چون دماي روغن پايين مياد و كاورش كرانچي نميشه. خلاصه شيوه صحيح سرخ كردن اينه. 
حالا من كه فلافل رو انداختم توي روغن ، همون لحظه عكس گرفتم ...پس شما فلافله رو نميبينيدش و فقط حباب هايي كه ايجاد كرده رو ميبينيد... دو ثانيه بعد تشريف آوردند بالا.





وقتي كه يك سمتش طلايي شد برش ميگردونيم تا سمت ديگه هم طلايي بشه... من مرتب روغن رو عوض ميكردم چون خوشم نمياد رنگ روغن تيره شه و احساس "سرطان گرفتن" بهم دست ميده...خلاصه اينكه يه بطري كامل روغن مخصوص سرخ كردني استفاده كردم!



ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730