2726
رب خونگی سالمتره ولی نمیدونم چرا رب صنعتی رو ترجیح میدم. به نظرم رب صنعتی خوشرنگ تر میکنه غذا رو. چه ...

اگه ببینی چطور موشها لای گوجه ها وارد دستگاه میشن وتبدیل به رب میشن وچطور دستگاهعا رنگ رو داخل رب پمپاژ میکنن کلا هرگز ترجیح نمیدیش

تعجب کردم همه گفتید رب خونگی بیشترازصنعتی میریزید مطمعنید ازربتون؟؟؟!!ماهمیشه خودمون پختیم ومصرف کرد ...

جدی؟؟من تازه رب انداختم ،خیلی هم غلیط برداشتم ،امیدوارم حرف شما درستتر باشه،


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ببینی چطور موشها لای گوجه ها وارد دستگاه میشن وتبدیل به رب میشن وچطور دستگاهعا رنگ رو داخل رب پم ...

دیگه فکرنکنم اینقدرخرتوخرباشه،البته توی کارگاه ها اینجوربه،

2728
جدی؟؟من تازه رب انداختم ،خیلی هم غلیط برداشتم ،امیدوارم حرف شما درستتر باشه،


گوجه هرشهرفرق داره من سمت اذربایجان هستم وگوجه هامون ترش مزه ولذیذهستن،،گاهی ازسال که گوجهدنیست از ورامین گوجه مییارن شهرمون که بهدنظرما بی طعم ومزه ست،،،مزه ورنگ رب به گوجه اشه

تعجب کردم همه گفتید رب خونگی بیشترازصنعتی میریزید مطمعنید ازربتون؟؟؟!!ماهمیشه خودمون پختیم ومصرف کرد ...

میگم من ربو توی ظرف ریختم که بذارم توفریزر،امایه کم عرق کرده بود ‌باهمین عرق بعدا که خواستم ازفریزردربیارم واستفاده کنم کپک میزنه؟

دیگه فکرنکنم اینقدرخرتوخرباشه،البته توی کارگاه ها اینجوربه،

ازاینمدخرتو خرترهست دوست من تو یکی ازکارخونهدهای مشهور رب کارمیکرد قسم میخورد روش تهیشون همین بود

میگم من ربو توی ظرف ریختم که بذارم توفریزر،امایه کم عرق کرده بود ‌باهمین عرق بعدا که خواستم ازف ...


شاید وقتی هنوز گرم بوده درش رو گذاشتید عرق کرده؟؟؟جهت اطمینان روی رب یه کم روغن داغ کنید یه ذرهدنمک بزنید بریزید روی ربتون،،تایه سالم عالی میمونه،،الان برای پخت رب زوده،ماازاواخرشهریورمیپزیم واونقدرسفت برمیداریم نیازی به یخچال یافریزرنیست داخل سطل توی حیاط میذاریم بمونه جهت اطمینان روش روغن داغ ویه ذره نمک میریزیم

شاید وقتی هنپزگرم بوده درش رو گذاشتید عرق کرده؟؟؟جهت اطمینان روی رب یهدکیلو روغن داغ کنید یه ذرهدنمک ...

گرم بود ولی درشو نذاشتم توی ظرف عرق کرد،ربوحسابی شورکردم.همه فامیلمون میگن ازهرشهریورگوجه ابکیه،والان گوشتیه،که واقعا گوجه هایی که مارب کردین همش گوشتی بودن،شاید شهر به شهر. داره،

تعجب کردم همه گفتید رب خونگی بیشترازصنعتی میریزید مطمعنید ازربتون؟؟؟!!ماهمیشه خودمون پختیم ومصرف کرد ...

نه عزیزم،رب صنعنی بیشتر باید بریزی،رب خونگی ولی خیلی زیاد حواب میده و به صرفه هست

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز