2821
2789
عنوان

تنبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 22 پست
تنبیه بدنی که من برای دخترم درنظر گفتم به صورت فلک هست یعنی پاهاشو میبندم وباخط کش میزنم کف پاهاش ال ...

سلام

منم مامانم خیلی سخت گیره تنبیم میکنه همه هم حقو به اون میدن میشه درخواست بهتون بدم کمکم کنی برا این موضوع ،نمیدونم من کارم اشتباهه یا اون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنبیه بدنی که من برای دخترم درنظر گفتم به صورت فلک هست یعنی پاهاشو میبندم وباخط کش میزنم کف پاهاش ال ...

من یه بار مامانم با قاشق داغ گذاشت رو دستم هنوز جاش مونده از دستم بدم میاد خجالت میکشم وقتی کسی ازم میپرسه که چی شده دستت خیلی بچه بودم یه موضوعی رو از رو بچگی و سادگی به بابابزرگم گفتم و اونم رسیدیم خونه تلافی کرد.

یا مثلا با جارو و شلنگ میزد منو

بدترررین ضربه دنیارو داری بهش میزنی نه جسمی بلکه روحی روانی تا آخرعمرش اثرش میمونه

باعث دوری و بی مهری میشه شاید درآینده همش این روزا یادش بیاد و دیگه حس نزدیکی باهات نداشته باشه یا ازت بترسه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792