2821
2789
عنوان

تنبیه

3018 بازدید | 22 پست

سلام تورو خدا کمکم کنید  از دست پسرم کلافه شدم نه سالشه و خییییلی خییــــــلی لجباز شده احساس میکنم به یه تنبیه اساسی نیاز داره نه بدنی ولی نمیدونم دیگه چکار کنم کمکم کنید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تنبیه ش از چیزایی که خیلی دوس داره باشه، مثلا بگین اگه این کارو بکنی موقع مدرسه رفتن برات کیف نمیخریم و کیف پارسالتو ببر، این مثال بود، شما هر چیزی که براش مهمه تنبیه ش کنین

تنبیه بدنی که من برای دخترم درنظر گفتم به صورت فلک هست یعنی پاهاشو میبندم وباخط کش میزنم کف پاهاش البته نه به اون صورت که محکم باشه فقط درحدی که متوجه کاراشتباهش بشه وواقعا هم تاالان نتیجه داده

به نظرم مطالعه کنید و روشهای ارتباطتون رو تغییر بدین کلاس سوم و‌چهارم خیلی سخته درساشون و بی دلیل نیست لجبازی بچه ها . در ضمن  پسرای نه و ده ساله وارد دوران جدیدی قبل از بلوغ میشن مطالعه عالیه  

تنبیه بدنی که من برای دخترم درنظر گفتم به صورت فلک هست یعنی پاهاشو میبندم وباخط کش میزنم کف پاهاش ال ...

شاید الان متوجه این نشین، ولیذخیلی تاثیرات بدی میزاره روی سلامت روان بچه. به نظرم نه تنها با شما، بلکه با همه‌ی مادر پدرایی که تنبیه بدنی میکنن باید سخت برخورد کرد. اگه روش های درس بچه داری و نمیدونید، لطفا بچه دار نشید. این همه روانشناس و روانپزشک چیکاره ان پس؟؟ 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش