من🖐😐تاهفت ماهگی که دانشگاه بودم الانم منتظرم به دنیابیاد تازه ترم تابستونی هم گرفتم😁
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من با در دوران بارداری درس خوندم،با بچه درس خوندم و همچنان با دوتا بچه کوچک دارم درس میخونم.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
وااااای خداااااااا بسلامتی عزیزم ....برات سخت نبود؟من باید برم دانشگاه و عاشق بچه ام هستم
بارداری اصلا سخت نبود البته خداروشکر بارداری راحتی داشتم ولی بابچه قطعا سخته عزیزم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏