یه مدل دیگه هم قهوه هست بهش میگن عربی خیلی پر ملاطه
اندازه 1 قوطی کبریت شکلات تخته ای را با 1 فنجان شیر پرچرب بذار رو بخار کتری تا آب بشه
نوک ق چای خوری دارچین و 1 ق چ خ پودر کاکائو همراه 1 ق غ خ خامه هم بریز تو موادت وهم بزن تا خوب باهم ترکیب بشن
1 ق مربا خوری سر پر قهوه عربی را به همراه 1 فنجان قهوه خوری آب بریز تو قهوه جوش آب که به جوش اومد زیر گاز را کم کن از اطراف قهوه جوش خامه قهوه شروع میکنه جمع شدن تا وسط قهوه جوش( این پروسه کلا 20 ثانیه طول میکشه)
خامه روی قهوه را جمع کن وبریز ته ماگ بعد قهوه جوش را بذار روی حرارت و تا سه بار همینکه کف روی قهوه شروع به بالا اومدن کرد از رو حرارت برش دار ( بعضی که طعم تند تر دوسست دارن تا پنج بار این کارو میکنن)
قهوه را از گوش توی ماگ بریز تا خامه روی قهوه نره ته ماگ
بعد اون مخلوط شکلات ودارچین را آروم بریز روی قهوه. بازم از گوشه بریز تا در نهایت خامه قهوه روی ماگ بمونه
اگر پر شیرین دوست داری میتونی چند حبه قند تو قهوه موقع آماده کردن قهوه بریزی
بعضیها یکمی هم خامه فرم گرفته روی ماگ میریزن