2777
2789

بچه سه ماهه دارم و شیر خودم رو میدم . 

چند روز پیش یهو تب و لرز کردم و سینه راستم درد شدید داشت رفتم دکتر گفت سینه ت قرمزه و التهاب داره بهم کلوگزاسیلین داد 

الان تقریبا قرمزیش رفته دردشم بهتره ولی پریشب که داشتم سینه مو ماساژ میدادم یه دایره سفت و متحرکی حس کردم که فرداش رفتم سونو گفت باید با سرنگ مایعو بکشن بدی آزمایشگاه ببینن چیه 

میخواستم ببینم کسی تجربه ای نداره ؟ آیا اون دایره سفت ربطی به ماستیت سینه م نداره ؟ 

ماستیت نمیدونم چیه ولی ب گمونم کیسته منم کیست داشتم ازش نمونه برداشتن

آره عزیزم تو سونو نوشته کیست حاوی بخش solid (نسج نرم ) 

مال شما با دست حس میشد ؟ جواب نمونه خوب بود خداروشکر ؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره عزیزم تو سونو نوشته کیست حاوی بخش solid (نسج نرم )  مال شما با دست حس میشد ؟ جواب نمونه خو ...

اره با دست قابل لمس بود حتا دیده هم میشد چون سینم کوچیک بود 

جوابشم خوش خیم بود خداروشکر اما چون بعدش رشد کرد شد دوتا مجبور شدم جراحی کنم بردارمشون 

همسرم دلیل من است. 💜🌱

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که داخل سایتشون کلی مقاله اعم از بیماری ماستیت، بیماری کاندیدیاز، کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان قرار داره که میتونه اطلاعات شما رو بالا ببره در ضمن در داخل کلینیکشون سونوگرافی مامو گرافی و نمونه برداری هم انجام میدن. تفسیر سونوگرافی بیضه و تفسیر سونوگرافی هم به صورت رایگان هستش .بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید