2777
2789
عنوان

راه های پیچوندن مهمونی😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4704 بازدید | 89 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم به هیچ وجه بهانه نیار....هر راهی رو میری برو ولی مخفی کاری و بهانه نیار.....چون اینکار فقط باعث ایجاد مشکل توی زندگیت میشه بنظرم رک و پوسکنده ماجرا رو بهش بگو نهایتا از پنهون کاری که بدتر نیست

هنوز زنده ام و نفس میکشم!
ممد راحل بده همه کیف کنن😂 بهترین راحل الان انجام میگیرد

حاجی خدااایی اینجور نگووو الان یکی میاد الکیم که شده ازم ایراد میگیره شر میشه هاااا 😂😂😂😂

هنوز زنده ام و نفس میکشم!

بگو مرسي ..بنظرم بهتره براي پيشگيري از بروز مشكلات و سوئ تفاهم ها خانواده هامون خيلي با هم ديدار نداشته باشن. بگو اين تجربه ايه كه از دوستان و اشنايان گرفتم .

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت

دلیل شما برای نرفتن بابات چیه ؟یعنی چرا دوست نداری باهم روبرو بشن؟ شوهرت اگه اخلاق دو طرف و میشناسه چرا پیشنهاد داده  

یه روز چه اشکالی داره شوهرت احترام گداشته به پدرت ودعوتش کرده  شما میگی نه   اصولا خانمها خوششون میاد همسر به فکر خانواده شم باشه وهمش خواهرم اینا داداشم اینا بابا م اینا مامان اینا نکنه 🤕

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

دوستای گلم من تو شهر غریبم هیچ فک و فامیلی ندارم الانم بابام اومده خونم بهم سر بزنه عقدم هستم ولی بیشتر اوقات شوهرم خونه خودمه

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده

اگه قراره شوهرت شاکی بشه  برید باغ 

شاید خوش گذشت و همه راضی بودن صلوات نذر کن بگو خدا یا اگه خوب میشه بریم وگرنه خودت درستش کن 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی