ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بنظرم به هیچ وجه بهانه نیار....هر راهی رو میری برو ولی مخفی کاری و بهانه نیار.....چون اینکار فقط باعث ایجاد مشکل توی زندگیت میشه بنظرم رک و پوسکنده ماجرا رو بهش بگو نهایتا از پنهون کاری که بدتر نیست
بگو مرسي ..بنظرم بهتره براي پيشگيري از بروز مشكلات و سوئ تفاهم ها خانواده هامون خيلي با هم ديدار نداشته باشن. بگو اين تجربه ايه كه از دوستان و اشنايان گرفتم .
نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
دلیل شما برای نرفتن بابات چیه ؟یعنی چرا دوست نداری باهم روبرو بشن؟ شوهرت اگه اخلاق دو طرف و میشناسه چرا پیشنهاد داده
یه روز چه اشکالی داره شوهرت احترام گداشته به پدرت ودعوتش کرده شما میگی نه اصولا خانمها خوششون میاد همسر به فکر خانواده شم باشه وهمش خواهرم اینا داداشم اینا بابا م اینا مامان اینا نکنه 🤕