2777
2789
عنوان

راه های پیچوندن مهمونی😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4704 بازدید | 89 پست
دوستای گلم من تو شهر غریبم هیچ فک و فامیلی ندارم الانم بابام اومده خونم بهم سر بزنه عقدم هستم ولی بی ...

اگه الان که عقد هستین این چیزارو از هم مخفی میکنید یا بهونه میارین مطمئین باشید وقتی ازدواج کنید به مشکلای زیاد تری میخورین......الان اگه شما بهانه بیارین مطمئین باشید دفعات بعد بازم این اتفاقات پیش میاد و بازم همون آش و همون کاسه است

هنوز زنده ام و نفس میکشم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@ممد557    ‍

چرا هر تاپیکی میرید دوستتون رو صدا می زنید، تو تاپیک دیوی دعوا کردین بس نبود، بذارید به سلیقه خودش هر تاپیکی خواست بره

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم
دوستای گلم من تو شهر غریبم هیچ فک و فامیلی ندارم الانم بابام اومده خونم بهم سر بزنه عقدم هستم ولی بی ...

خب خوبه که یه روزم با بابات وشوهرت تو باغ خوش میگذرونی

بابات ادم عصبیه ی دلت میخواد اونا نفهمن یا برعکسه شوهرت اخلاق خاص داره ؟؟من دلیلی به پیچوندن نمیبنم 

نهایتا میگی بابام جمعه میخواد برگرده نیست    

چند روز بابات میمونه

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
شما تو تاپیکای بارداری هم نظر میدی؟😂

😂😂😂😂😂😂 آره یکیشو نظر دادم ولی اون موقع تازه کار بودم واقعا ببخشین اونجا یه عذر خواهی توپی از همه کردم روز اولم بود ثبت نام کردم ولی بازم قصدم کمک بوده

هنوز زنده ام و نفس میکشم!
دلیل شما برای نرفتن بابات چیه ؟یعنی چرا دوست نداری باهم روبرو بشن؟ شوهرت اگه اخلاق دو طرف و میشناسه ...

چون شهریور دعوای خانوادگی شد نمیخوام فعلا باهم روبروشن البته تلفنی باهم حرف زدن

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده
خودمم نمیخوام برم خب چون یه بار بردم کلی بهشون بی احترامی شد

خب همینو به شوهرت بگو 

بگو ول کن دوباره مثل اون دفعه میشه من دلخور میشم تو رو هم ناراحت میکنم    من وبابام از قبل برنامه داشتیم برا جمعه بریم فلان جا شما بهتون خوش بگدره 

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
خب خوبه که یه روزم با بابات وشوهرت تو باغ خوش میگذرونی بابات ادم عصبیه ی دلت میخواد اونا نفهم ...

چون شهریور دعوای خانوادگی شد نمیخوام فعلا باهم روبروشن البته تلفنی باهم حرف زدن

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده
تو این سایت؟😐راهنمای بارداری میخوایی؟

اره تو این سایت واقعا متاسفم از این نوع برخورد شما این سایت فقط امروز ۱۰۰۰ تا تاپیک کنکوری داره برون فکنی داره  دزده اومده همی چی برده داره  جن داره فکت کنم جن برا باردارا باشه روح داره فرا زمینی داره پیچوندن پدر داره بازم بگم یا نه فقط زمانی که به مشکل میخورین میایین میگن اقایون ساییییت کمکککککککککک بیایین واقعا باز متاسفم

من یک مرد هستم