2777
2789
عنوان

خواب بچه 9ماهه

96 بازدید | 15 پست

خانوما کمک

پسرم 9ماهشه و به جای اینکه شبا خوابش بیشتر بشه برعکسه و زود زود بیدار میشه برای شیر خوردن چیکارکنم سیر بشه و بیدار نشه زیاد

کمممممکمممممکککک

یه کم خوااااب

تو غذاش آب ماهیچه یا روغن حیوانی بریزید

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوووف پسر منم هشت ماهه س هر دوساعت بیداره کوچیکتر بود ۴ساعت میخوابید

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

دختر منم همینطور شده اونم هشت ماهشه

شما شبا شام چی بهش میدین و چ ساعتی

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
من اللن حریره بادوم دادم خوابیده نمیدونم کی بیدار بشه

من شبایی ک غذای مقوی میدم انگار بدتر‌میشه زودتر بیدار میشه یه شبایی ک شام نمیخوره کمتر بیدار میشه

یکی گفت شاید شام میدین میخوابن تشنه شون میشه منم چون مث شما شام میدادم بعدش میومد میخوابید

دختر من یک ساعت و نیم میخوابه فقط

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
من شبایی ک غذای مقوی میدم انگار بدتر‌میشه زودتر بیدار میشه یه شبایی ک شام نمیخوره کمتر بیدار میشه ی ...

وای شما هم که روزگارتون مثل منه کا😭😭😭

من حسرت 3ساعت خواب کانل و دارم بخدا صبح با بیحالی بلند میشم انرژی ندارم کارای خونه رو بکنم 

موهام بلند بود نمیرسیدم شونش بزنم امروز رفتم کوتاه کردم 

خدا به دادمون برس خودت خوابشونو زیاد کن😆

من حسرت 3ساعت خواب کانل و دارم بخدا صبح با بیحالی بلند میشم انرژی ندارم کارای خونه رو بکنم  مو ...

منم همینطور

حالا شب ی چیز شیطونیای در طول روزشون ی چیز

دختر من ک حسابی بغلی و ددری شده