2777
2789
عنوان

خونریزی قهوه ای رنگ

140 بازدید | 9 پست

سلام من ۹روز تاخیری داشتم تازه پریود شدم ولی فقط خون قهوه ای رنگ هس و حجمش کمه دو روزه!!هر چی چای نبات میخورم هیچی!!!به نظرتون چرا اینجوری ام؟؟من پریودیم همیشه۵-۶روز بوده اونم سه روز اول شدیدددددد!! پلی کیستیکم هستم!!

شاید لانه گزینیه منم یه روز فقط یه لکه کوچیک بود نمیدونم چرا پلی کیستیکم هستم 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم

نمیدونم والا احتمالش هست حالا بی بی چک استفاده میکنم دو سه روز دیگه ببینم چی به چیه 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
نمیدونم والا احتمالش هست حالا بی بی چک استفاده میکنم دو سه روز دیگه ببینم چی به چیه 

من سه چهار روز پیش زدم منفی!!حالا شما شاید لانه گزینیته ان شالله بارداری

من سه چهار روز پیش زدم منفی!!حالا شما شاید لانه گزینیته ان شالله بارداری

فدات 

من دو ماهه اقدام میکنم..ماه پیش خیلی دیر پری شدم...علایم بارداریم داشتم..این ماه هیچ علایمی ندارم پریودم نمیشم..ولی تو هر دو ماه بعد از اقدام چیز سنگین برداشتم و بعدش ی خون تقریبا صورتی داشتم..ماه اول دو س روز لکه داشتم ولی این ماه همون ی بار بود فقط بعد از اینکه چیز سنگین بلند کردم..کسی میدونه ربط داره یا ن؟و اینکه میگن تو اقدام پری عقب میفته خوبه یا بد

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆