2733
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

طرزتهیه میخوای

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
2731
2738

پودر کیک اماده بگیر.بادستور روش درست کن .شعله پخش کن بزار وبزارقابلمه گرم بشه بعد زیرش مثل برنج کن ۴۰دقیقه با دم کنی بنداز دم..اصلا هم درش باز نکن تا پخت کامل .من با اینکه فر دارم اما اینطور میپزم بیشتر دوست دارم وراحتتره

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

    کیک قابلمه ای


مواد لازم

کیک قابلمه ای

برای 6نفر

مواد اصلی

بیکینگ پودر

۲ قاشق چای خوری

شکر

۳/۴ پیمانه

وانیل‏

۱ قاشق چای خوری

کره

۱۱۲ گرم

تخم مرغ

۲ عدد

آرد سفید

۱.۵ پیمانه

شیر

۱/۲ پیمانه

پودر کاکائو

۲ قاشق چای خوری

کلمات کلیدی

کیک قابلمه ای

طرز تهیه

درجه سختی

زمان تهیه ۲۰

دقیقه

زمان پخت ۵۰

دقیقه

۱

آرد و بکینگ پودر را مخلوط ودو بار الک می کنید.

۲

کره ، شکر و وانیل را در ظرفی بریزید با همزن بزنید تا نرم شود.(به جای کره میتوانید از۱/۴ لیوان روغن هم استفاده کنید.)

۳

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید،یعنی هر تخم مرغ را که اضافه میکنید با همزن خوب بزنید تا مایه حالت کرم رنگ و کشدار شود.

۴

بعد آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید همراه با اضافه کردن آرد شیر را هم کم کم اضافه کنید تا مخلوط شوند.زیاد هم نزنید فقط در حد مخلوط شدن باشد.

۵

اگر خواستید کیک شما دو رنگ شود ۱/۴ مایه کیک یا( ۵ ق غ مایه کیک) را با ۲ ق چ پودر کاکائو مخلوط کنید و خوب بهم بزنید تا یکدست شود.

۶

قابلمه ای را روی حرارت قرارداده تا گرم شود،بعد ۲ ق غ روغن داخل کف قابلمه ریخته ،ابتدا مایه ساده رادر قابلمه بریزید و روش را صاف کنید،بعد مایه کاکائویی را بریزد.(حتما از شعله پخش کن استفاده کنید)

۷

می توانید با خلال دندان،چنگال یا چاقو روی مایه کیک طرح ایجاد کنید،درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید تا عرق درب قابلمه روی کیک را خمیری نکند.

۸

در ۵ دقیقه اول حرارت را کمی زیاد کنید بعد حرارت را کم کنید، تا ۳۰ دقیقه درب قابلمه را به هیچ وجه باز نکنید بعداز این زمان با خلال دندان کیک را چک کنید اگر چیزی بهش نچسبید و روی کیک هم بسته بود کیک پخته است.( اگر به خلال دندان چسبید باید اجازه بدید تا پخته شود.)

۹

حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود بعد یک بشقاب روی قابلمه قرار دهید تا کیک تان جدا شود.

۱۰

اگر خواستید طرف دیگر کیک تان هم طلایی شود میتوانید برگردانید داخل قابلمه تا طرف دیگر آن طلایی شود

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
پودر کیک اماده بگیر.بادستور روش درست کن .شعله پخش کن بزار وبزارقابلمه گرم بشه بعد زیرش مثل برنج کن ۴ ...

فک میکردم پودر کیکاروفقط میشه توفر پخت

مرسی عزیزم

توروجدت لایکم نکن مرسی

من اول دوسه تا تخم مرغ روحسابی هم میزنم بعد یه لیوان شکر میریزم هم میزنم بعد یه لیوان شیر میریزم هم میزنم بعد هم یک لیوان ونیم آرد الک شده که با بگینک پودر مخلوط شده میریزم هم میزنم.بعد هم نصف لیوان روغن مایع میریزم وهم میزنم،بعد هم توقابلمه کمی روغن میریزم ومواد رو میریزم توش وبا حرارت کم روبه متوسط میذارم به مدت یکساعت بپزه دمکنی هم میزارم.

فقط تخم مرغها رو باهمزن برقی میزنم وبقیه مراحل رو باهمزن دستی.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز