2777
2789

آموزشگاه رانندگی چمن شهید ثانی نبش سمنگان با مربی خانم یعقوبی برداشتم کلاس بیست روزه کلا ملایان تموم شد بار اول قبول شدم هم آیین نامه هم رانندگی الان پشت فرمون می‌شینم خیلی مهارتی و دلسوزانه یادم داد کلاسها من همش روتین و منظم برگزار شد

آموزشگاه چمن فقط همون ۱۲ جلسه پلیس راهور ناجا رو  که تموم کردید معرفی میکنند به آزمون بعدشم اکثرا هنرجوهاشون بار اول قبول میشدند من روز امتحانم نزدیک ۵۰ نفر دیدم هر می از ماشین پیاده میشد می‌گفت قبول شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید اسم مربیتون چی بود تو اموزشگاه وشما اونجا اقا وحید میشناختید مربی مدیر اونجا هم بود 

آقاى مسعود كيانى مزبيم بودن

خير آقا وحيد نميشناسم

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

خانم گلا لازمه تجربه شخصی خودم رو بهتون بگم من به آموزشگاه رانندگی چمن در خ شهید ثانی  مراجعه کردم برای گواهینامه همون اول کار اتمام حجت کردم مربی خوب میخام😍برام خانم نوروزی گذاشتن صبور دلسوز مهربون آموزشش حرف نداشت🙏  کلاسهای آیین نامه که راحت با گوشیم وصل میشدم خود مدرس نمونه سوال داد همه روز آزمون آیین نامه رو قبول شدیم  برای امتحان رانندگی هم بار اول رد شدم جلوی پل پارکینگ پارک کردم ولی دفعه دوم قبول شدم تو محل آزمون دیدم خیلی مراجعه کننده از آموزشگاه فدک و محمدی داشت که بخاطره اینکه چمن قبولیش بالاست  انتقالی گرفته بودن به چمن همه راضی بودند خودم به شخصه دیدم مربی روحی و رستمی که زن و شوهر بودند و در آموزشگاه چمن راندمان کاری شون ضعیف بود باهاشون تسویه کردن و دیگه هنرجو ندادند چون به هنرجویان آموزش نمیدادن  فقط میخاستم بگم واقعا عالی بود تجربه ی خوبی شد شما ها هم اگه رفتید بگید از نی نی سایت چون تخفیف گذاشتن واسه نی نی سایتی ها راستی یه جلسه رایگان هم واسه هنرجوها با ماشین آزمون کلاس میذاشتن که من هیجا ندیده بودم  

بهترین آموزشگاه رانندگی در شرق ،آموزشگاه رانندگی پارس

شهریه اقساط بدون بهره

۰۲۱۳۳۳۳۴۰۶۰

پیروزی- نبش پرواز - کوچه کریمی سرشت - پلاک یک -طبقه ۲

مربی خوبشم هم آقای جوام 

آموزشگاه زهره من که راضی نبودم اون از منشی حسینی  که سوالم میپرسی زورش میاد جواب بده  اینم از مربیهاش دوتا عوض کردم هردوتاشونم اعصاب خورد داشتند با داد و بیداد و استرس وارد کردن به هنرجو ی چیزیو میگن دیگه هم درس نمیدن خانم خشنود بدترین مربی از نظر اخلاق و آموزش رانندگی و درسشم افتضاحه فقط هم جیغ میکشه یا با موبایل میحرفه برای خودتون حرمت بگزارید خیلی اینا بی احترامی میکنن مربی سن بالا اعصاب خورد که ۱۵ سال پیش باید بازنشسته میشد همچنان میاد هنوزم بلد نیست درس بده جیغ و فقط کار شخصی  نرید بخدا گرفتار میشید 

نزدیکش مترو اینا داره؟راحت گواهی نامه میدن؟آخه بعضی جاها به خاطر پول هی رد میکنن

اینجاهم برای پول خیلی مردود میکنن خیلی زیاد هر برخوردی هم معلم رانندگی داشته باشه اصلا گردن نمیگیرن گردن گیرشون کار نمیکنه خیلی دیر گواهی میدن خیلی راحت با اعصابت بازی میکنن