این خوراکی معمولا به اشکال متنوعی مثل کنسروی ، بخارپز، کبابی و اخیرا «مکزیکی» مورد استفاده قرار میگیرد…خوب است بدانیم که بهترین نوع ذرت آن است که به حالت بخار پز در منزل تهیه شود. خوردن ذ رتهای کبابی یا همان بلال معمولی نیز بر خوردن سایر انواع ذرت مثل ذرتهای مکزیکی ارجحیت دارد. البته باید توجه داشت که این بلالها هنگام کباب شدن نسوزد چرا که با سوختن هر ماده غذایی احتمال سرطانزایی آن افزایش مییابد.

اگر میخواهید از ذرت استفاده کنید بیشتر نوع آب پز و کبابیاش را انتخاب کنید
اگر این ذرتها بعد از کباب شدن در آب نمک قرار داده شوند، کمی از خاصیتشان کم میشود. خلاصه اینکه ذرت به خودی خود غذایی خوبی است اما نحوه طبخ و اضافه کردن نمک و کره به آن کمی از ارزش غذاییاش میکاهد.
توصیه میشود اگر میخواهید از ذرت استفاده کنید بیشتر نوع آب پز و کبابیاش را انتخاب کنید و کمتر به سراغ نوع مکزیکی آن بروید چرا که اضافه کردن کره، نمک و برخی افزودنیهای دیگر سبب افزایش کالری ذرت مکزیکی شده و به این ترتیب باید در مصرفش محدودیت به خرج داد.
دانه ذرت خام مواد زیر موجود است:
انرژی:۳۵۰ کالری
آب:۱۳ گرم
پروتئین:۹ گرم
چربی:۴ گرم
مواد نشاسته ای:۷۲ گرم
کلسیم:۲۲ میلی گرم
سدیم:۱ میلی گرم
پتاسیم:۲۸۵ میلی گرم
فسفر:۲۶۵ میلی گرم
آهن:۲ میلی گرم
ویتامین آ:۴۹۰ واحد
ویتامین ب۱ :۰/۴ میلی گرم
ویتامین ب۲: ۰/۱۲ میلی گرم
ویتامین ب۳ :۲/۲ میلی گرم
ارسنیک:۳۰ میلی گرم