2777
2789
عنوان

بوی باران لامصب 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 39 پست
الانم این آهنو گرفت دستش انگار خودش کشته

اه مثلا که چی شلنگ گرفتن دستشون انداختن تو فیلم هی آب پر میگن توش یه ماه دیگم دووم بیارن تامحرم😬😬😬

الان اون دختره آهنرو دستش نمیگرفت میمرد😈 باید جیغ و داد میکرد😯😯 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم سراسرچرتودروغ اون ناجیه که بچش شناسنامه نداره ولی ایران میرفت مدرسه.برهان باباش افغانه وشناسنامه نداشت بعددنبال کارای مجوزمغازه بودکه بگیره.فیلمومیشه باتلگراموواتساپواینافرستادبراطرف ولی میره حضوری بهش بده.ازپرویزمیترسه ولی الکی باهاش قرارمیزاره ومیره دیدنش فقط واسه اینکه فیلم پیش بره وبتونن تعقیبش کنن

خاااک تو سرشون با این فیلمشون! انگار یه بچه ۱۰ساله فیلم نامه اشو نوشته ینی مردمو خر فرض کردن با ای ...

من دیگه نمیبینم 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

سومین تایپکیه ک عنوانش بوی بارانه😐😐😐😐

چخبرتوووووووووونه😑😑

نه چخبرتوووووووووووووووووووونه😑😑😑

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

اصلا این ستایش هر جا میره همه رو میکشه😤

که چی همه بمیرن اون وقت پیمان بیاد بیرون😒

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
منم الان زدم دیدم سهیل مرد کانالو عوض کردم که بفهمن ریتینگ فیلم اومده پایین تازه دیشب رفتم تو پیج ا ...

میگم کانال رو عوض کنیم چی میاد پایین؟

از کجا میفهمن؟

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.