عزيزم ! علت اصلي بيماري هاي قلبي ، خوردن روغن هاي موجود در بازاره! روغن ذرت، آفتابگردان، كلزا، هسته انگور .....
اين روغن ها در دماي بدن همونجوري كه به كاشي هاي آشپزخونه مي چسبن ، به ديواره قلب، رگ ها ، مغز و كبد هم مي چسبند و باعث گرفتگي عروق و كبد چرب مي شوند. روغن زيتون بهترين و سريعترين بازكننده عروق است. البته نوع مرغوبش كه از عطاري ها تهيه كنيد. روغن كنجد هم عاليه فقط براي خانم ها در دوران بارداري منع مصرف داره.
روغن زرد ، روغن دنبه ، روغن شحم گاو و كره محلي گاو روغن هاي خوبي هستند كه باعث مي شود قلب به سهولت و رواني كار كند. از ابتلا به تپش قلب، گرفتگي عروق، درد هاي ناگهاني قلب و سكته هاي قلبي با عوض كردن روغن پيشگيري كنيد.
با نمك دريا يا سنگ نمك ، سير و عسل طبيعي به جنگ عفونت ها برويد و كبد را اصلاح كنيد.
با جوشاندن آب مصرفي و خنك كردن آن بدون يخ، از مضرات كلر (وايتكس) و فلورايد در آب لوله كشي، ايمن بمانيد.