2777
2789

بله صد در صدددد😍😍😍

چون باهاش فوق العاده خوشبختم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من الان جدا شدم ولی قطعا دوباره همین ادم رو انتخاب میکنم و سعی میکنم کمتر اذیتش کنم و بیشتر به زندگیم و همسرم برسم تا کار به اینجا نکشه.....

همسرم من و از ۱۷ سالگی بزرگ کرد از لحاظ مالی که همیشه عالی بودیم..،خونه رو به اسمم کرد تا پیش بقیه دوستام کم نیارم.،تشویقم کرد درس بخونم 

کمکم کرد بشم یه راننده‌ی خوب و برام ماشین خرید تا راحت برم دانشگاه و بیام.،همیشه ازادی عمل بهم داد.همیشه بهترینها رو داشتیم....شغل خوب برام پیدا کرد!!!

همیشه مدیونشم چون استقلال و محکم بودن الانم رو از اون ادم دارم...❤️✌🏾

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾

آره انتخاب میکردم ولی قبول نمیکردم پیشه خانوادش باشم.که الان مثل قوم مغول ریختن خونمون.ازیه طرفم میخام اسباب کشی کنم برم شهری دیگه.شوهرم هم هنوزمرخصیش نشده تابیاد.

قرص آ اس آ همونا که صورتی و سفیده بذار روش فشار بده آروم میشه

انقد مسکن خورده از دیشب پنجتا الانم ضعف کرده داره املت میخوره😐😑

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
الهييي هميشه خوشبخت باشي نازي جون💋💋💋💋 چي شد بي بي چك مثبت شد😍😍😍

قربونت عزيزممم همچنين🌹

بي بي چكام يكيش منفي شد يكيش مثبت شد

فردام يكي ميزنم مطمئن شم 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

انشالله مثبت شه ويه ني ني خوشمل بياد بغلت❤️❤️💜💜💜 حتما مارو خبر كن💖💖

فدات شم.... انشالله❤️

توو تاپيك اخرم خبر ميدم به همه

صد در هزار بعله چون خیلی پختس و کامل ولی من خامو نادون ۷سال ازم بزرگتره ولی بعضی وقتا پابه پام بچه میشه بعضی وقتام میگه بابا توجوونی تو توی اوجی من دیگه پیرشدم وقتاییم که عصبی میشه دوست ندارم کلن باشه اصن

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂