شیرین1379 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3407 عنوان اونایی که استاد کیکن بیان یه لحظه 101 بازدید | 15 پست من هروقت کیک میپزم وسطش خمیر میشه وهم سنگین میشه دلیلشو بگین و نکات کیک روهم بگین لطفا😊😊 1398/05/09 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۷۰۸۰maryam عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 7765 @ماریاقناد   لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 34443 موادت تازه باشه کیکت خوب پخته باشه بعد شیر و تخممرغ قبل اینکه کیک درست کنی بزار بیرون هم دمای اتاق بشه 💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕 تایپ و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
۷۰۸۰maryam عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 7765 @ماریاقناد از این خانوم بپرس لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
mleilam عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 4522 یبار از رو دستور پاپیون ببین Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
raha۱۹۹۸ عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1786 من می زارم تو تستر اول از پایین روشن میکنم بعد ی ربع بیست دقیقه از بالا و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ..💫
یاس۶۵سابق عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 4200 زیاد هم میزنی و تو جهات مختلف هم می زنیکبک رو باید طبق دستور هم بزنی و فقط در یک جهت
jessica-7 عضویت: 1392/03/06 تعداد پست: 18493 یا ارد زیاد میریزی یا روغن زیاد میریزی . این دوتا باعث سنگینی کیک میشه .
بخزان عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1898 شاید دمای فرت بالاس و فقط دورش میپزه...دمای فرتو از پایین بده و درجه شو کم کن و مدت زمان بده بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)
9875 عضویت: 1395/05/26 تعداد پست: 18130 وقتی ارد اضافه میکنی دیگه همزن نزن، اروم مخلوطش کنآردی که استفاده میکنی شاید سنگینه، آرد شیرینی پزی بخر کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.
jessica-7 عضویت: 1392/03/06 تعداد پست: 18493 برای دوتا لیوان ۲۴۰ گرمی ارد الک شده. .لیوان ابخوری. سه تا تخم مرغ کافیه و نصف لیوان روغن .
golnazam عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6463 فرتو از قبل گرم نمیکنی دنیـامثلمادرتنیسکهظـهرسرشدادبـزنیشبواسهشـامصداکنه،دنـیاولت میکنهکهازگشنـگیبمیری!!!
9875 عضویت: 1395/05/26 تعداد پست: 18130 ۲۰ دقیقه قبل بزار فر گرم بشه و وقتی کیک رو میزاری در فر رو باز نکنحدود ۴۵ دقیقه بیشتر طول میکشه کامل بپزه، هروقت بوی کیک پیچید یه خلال چوبی فرو کن اگر مواد به چوب نچسبید اماده است وگرنه عجله نکن کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.
9875 عضویت: 1395/05/26 تعداد پست: 18130 برای بردلشتن کیک عجله نکن تا وقتی کامل نپخته برندار که خمیر باشهنهایت دیدی طولانی شد درجه رو کم کن که زیرش نسوزه ولی باشه تا کامل وسطش بپزهبعد از پخت هم سریع نباید سرد بشه، در فر رو باز کن اروم سرد بشه کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.