2737
2734

موادت تازه باشه کیکت خوب پخته باشه بعد شیر و تخممرغ قبل اینکه کیک درست کنی بزار بیرون هم دمای اتاق بشه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
2738

وقتی ارد اضافه میکنی دیگه همزن نزن، اروم مخلوطش کن

آردی که استفاده میکنی شاید سنگینه، آرد شیرینی پزی بخر



کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

۲۰ دقیقه قبل بزار فر گرم بشه و وقتی کیک رو میزاری در فر رو باز نکن

حدود ۴۵ دقیقه بیشتر طول میکشه کامل بپزه، هروقت بوی کیک پیچید یه خلال چوبی فرو کن اگر مواد به چوب نچسبید اماده است وگرنه عجله نکن

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

برای بردلشتن کیک عجله نکن تا وقتی کامل نپخته برندار که خمیر باشه

نهایت دیدی طولانی شد درجه رو کم کن که زیرش نسوزه ولی باشه تا کامل وسطش بپزه

بعد از پخت هم سریع نباید سرد بشه، در فر رو باز کن اروم سرد بشه 

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687