2726
عنوان

قیمه عالی پزون کی هس 😭

256 بازدید | 13 پست

خانوما کی بلده قیمه درست کنه ک باهاش انگشتاتم بخوری...

من هر مدلی درس میکنم،ب دلم نمیشینه...

دلم میخاد مثل رستورانا یا قیمه محرم بشه نمیشه😭😭😭

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

من😍😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728
من😍😍

خدا نکشتت،دلم خواس

شکل و قیافه قیمه منم همین میشه ولی مزه اش و دوست ندارم...

خداییش خوب میپزی؟

خب بحا دلبری دستورشو هم بذار خو

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

پیاز رو نگینی کن تفت بده گوشت هم تو پیاز ها تفت بده زردچوبه فلفل بزن آبش کن بزار بپزه تو زودپز. لپه رو نیم ساعت خیس کن بعدش تو روغن تفت بده، رب هم بریز تفت بده. گوشتها رو یک ساعت که گذاشتی درشو باز کن لپه و رب رو بریز. نیم ساعت بزار. بعد نیم ساعت درش رو باز کن سیب زمینی سرخ کرده و لیمو عمانی بریز و نمک. بزار چند دقیقه بمونه تا حا بیفته

خدا نکشتت،دلم خواس شکل و قیافه قیمه منم همین میشه ولی مزه اش و دوست ندارم... خداییش خوب میپزی؟ خب ...


ببین اولین رمز قیمه پیاز زیاد. حداقل ۳ تا پیاز متوسط خورد کن.پیاژه داغ کن بعد گوشت اضافه کن بعد دارچین و زردچوبه  و فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی. رنگ گوشت تغییر کرد لپه و رب بریز. ی گوجه درشت هم پوره کن توش بریز. بزار بپزه. اواخر پخت زعفرون دم کرده با ۱۰ تا قطره گلاب یا یکم پودر گل محمدی بریز. حداقل باید ۶ ساعت بپزه‌ ‌ من خود لیمو نمیریزم‌ پودر میزنم بهتر میشه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
ببین اولین رمز قیمه پیاز زیاد. حداقل ۳ تا پیاز متوسط خورد کن.پیاژه داغ کن بعد گوشت اضافه کن بعد دارچ ...

روغن چقدی میریزی؟

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
روغن چقدی میریزی؟

چون گوشتم چربی داره روغن برا سرخ کردن ۳ تا قاشق غذا خوری. بستگی به میزان قیمه داره.

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

پیاز و بزار یکم سرخ شه

بعد گوشتو بریز و تفت بده قشنگ باهاش

بعد زردچوبه فلفل یکم دارچین و زعفرون اضافه کن

و گوجه رنده شده بریز توش

درقابلمه رو بزار تا گوجه ها بپزن

بعد یکم دیگه سرخ کن و رب بزن

اخرم لپه رو بریز،بعد اب جوش بریز روش،خیلی خوب میشه

اخرم لیمو عمانی یا پودر لیمو اضافه کن

من چون گوشتام زود میپزه لپه رو قبلش یکم میپزم 

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
چون گوشتم چربی داره روغن برا سرخ کردن ۳ تا قاشق غذا خوری. بستگی به میزان قیمه داره.

اها...

مرسی...

من پیاز و گوجه رو ک گفتی فقط انجامـ نمیدم..این دفعه ببینم چطور میشه

خیلی مرسیییی😘

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
اها... مرسی... من پیاز و گوجه رو ک گفتی فقط انجامـ نمیدم..این دفعه ببینم چطور میشه خیلی مرسیییی😘

حتما خوب میشه‌ با عشق قیمه بپز😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

عزیزم من اینطوری درست میکنم:

پیاز خرد میکنم سرخ میکنم که ازحالت زنده دربیاد و سبک شه بعد زردچوبه اضافه میکنم یکم تفت میدم بعدشم گوشتمو میریزم و خیلی کم تفت میدم که سفت نشه و فقط رنگش از سرخی دربیاد بعد رب گوجه میزنم و اندازه یک دقیقه همه مواد رو باهم تفت میدم بعدشم لپه هامو که از دیشب خیس کردمو چندبارم آبشو عوض کردم اضافه میکنم و روش آب جوش میریزم و میزارم ۴ ساعت همینطور بپزه بعداز ۴ساعت لیمو امانی هامو با چنگال سوراخ ریز میزنم و خیس میکنم اندازه یک ساعت تا تلخیش بره و در آخر لیمو امانی و یکم زعفرون دم کرده اضافه میکنم حدود ۳۰ دقیقه بعدش دارچین و گلاب رو اضافه میکنم و هی تست میکنم تا وقتی که حس کنم بسه و خوش طعمه، ۱۰ دقیقه هم میزارم با دارچین و گلاب بپزه بعدشم خاموش میکنم و با پلو زعفرونی و سیب زمینی سرخ کرده و سالاد شیرازی میخوریمش☺️ من کلا اعتقاد دارم خورش های اصیل ایرانی مثل قورمه سبزی و قیمه باید زیااااد بپزن و جا بیفتن واسه همینم معمولا ۵،۶ ساعت میزارم رو گاز بمونه🧡

🌸یه صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستین🌸
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730