2737
2734

سلام

برای ما ی حلب پنیر تبریزی سوغات آوردن و گفتن ۲۰ روزی بازش نکنیم .

حالا که بعد ۲۰ روز باز کردیم پنیر شله.  یعنی شکل قالبی که از ظرف درمیارم تو بشقاب میذارم متلاشی میشه بس که شله. چی کار کنم سفت شه.

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

تازه هس بخاطر همین...بزار دو سه ماه بمونه   بعدم دیدی بازم شوره ...قبل خوردن نیم ساعت بزار تو آب بمونه شوریش کم میشه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

عزیزم نمک نزن ما توروستا زندگی میکنیم مامانم اینجورموقع ها میزاره توآب ساده بدون نمک یکم بهترمیشه شوری ام میره خودشو جمع میکنه ولی بهتره زودتربخورید تمام شه چیزخاصی نیس زیادی تواب نمک مونده اینجور شده ما مثل کره میمالونیم رونون میخوریم 

همه فقط توروداریم و بس..‌
2738

پنیر رو حداقل باید شش ماه نگه داری بعد بازکنی زود بازکردین   ...نخورینا مریض میشن پنیر تازه تب مالت میاره...بزارید کهنه بشه اون که شله نشانه ی تازگیشه 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

الهی عزیزم حالا یکم دربیاربزارتواب ببین خوب میشه یا یکاری کن هرکی بهت داده ازش سوال کن ببین پنیرچیش بوده خودش بهترمیدونه ازبچه های اینجانپرس بدترگیجت میکنن پنیرت ام حیف میشه

همه فقط توروداریم و بس..‌
الهی عزیزم حالا یکم دربیاربزارتواب ببین خوب میشه یا یکاری کن هرکی بهت داده ازش سوال کن ببین پنیرچیش ...

😂😂😂😂

الانم گیج شدم.

یکی میگه زود بخور یکی میگه نخور.

نمی تونم سوال کنم. رودربایستی داریم خیلی.

2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687