دسر زعفروانی برا شش نفر
مواد لازم برای۶ نفر
مواد اصلی
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری
خلال پسته ۳۰ گرم
زعفران دم کرده ۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
طرز تهیه
۱- ابتدا شیر و نصف شکر رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید تا کمی شیر گرم بشه . زرده تخم مرغ و مابقی شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه
۲- و بعد به شیر ولرم اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید تا آروم آروم تخم مرغ هم روی حرارت پخته بشه .
۳- و بعد از روی حرارت بردارین و بهش پودر ژلاتین رو که در کمی شیر سرد به روش بنماری حل کردین اضافه کنید و زعفران دم کرده و گلاب هم اضافه کنید و اجازه بدید کاملا خنک بشه
۴- و بعد خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و در انتها خلال پسته رو اضافه کنید و داخل لیوان تک نفره بریزید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال قرار بدین.