من طبیعی بودم ولی راضی نیستم گشاد شدم خیلی اگه یه بار دیگه زایمان کنم حتما سزارین
بیشتر نی نی سایتیای اینجا میدونن رفتار مادر شوهرمو با من اون که بیگناه منو کتک زد نذر کردم روسری سیاه که سر میکنم واسه امام روز عاشورا بندازم زیر پای دسته عزا خدا تا نوروز سال بعد جوابشو بده و روز خوشیشو به عزا تبدیل کنه بگین امین
سلام زایمانم طبیعی بود.خیلی اذیت شدم.بعد از زایمان تا دوماه حبس ادرار داشتم البته 2 هفته ی اول شدید بود و با سوند خالی میکردن برام.بواسیر گرفتم و دیگه خوب شدنی نیست...مرگ بر زایمان طبیعی...
فقط سزارین...ان شاالله بعدی هامو سزارین میکنم اگه خدا بخواد
زایمانم طبیعی بود با اینکه خیلی خیلی سخت بود ولی یه احساس خوب و لذت بخشی بعد از اینکه زایمانم تموم ش ...
منم خیلب لذت بردم ولی گشادیش دیونم کرده
بیشتر نی نی سایتیای اینجا میدونن رفتار مادر شوهرمو با من اون که بیگناه منو کتک زد نذر کردم روسری سیاه که سر میکنم واسه امام روز عاشورا بندازم زیر پای دسته عزا خدا تا نوروز سال بعد جوابشو بده و روز خوشیشو به عزا تبدیل کنه بگین امین
زایمانم طبیعی بود با اینکه خیلی خیلی سخت بود ولی یه احساس خوب و لذت بخشی بعد از اینکه زایمانم تموم ش ...
منم خیلب لذت بردم ولی گشادیش دیونم کرده