اول سعی کن مرغت یک کیلویی یا ۹۰۰ گرمی باشه پوستش رو بکن داخل شکمش رو خیلی تمیز بشور بالش رو بکن
پشتش رو هم جدا کن
بعد یکم زعفرون لیمو نمک فلفل و ادویه کاری بکش به مرغت بزار تو ظرف روش مشما بکش بزار یخچال ۱۲ تا ۲۴ ساعتی تو یخچال باشه
بعد روغنت رو حسابی داغ کن مرغ رو قشنگ سرخش کن در حدی که طلایی بشه همه طرفش
بعد برای شکمش هم پیاز یه حبه سیر سبزی معطر تازه گردو نخود فرنگی زرشک تفت بده نمک زردچوبه فلفل بزن بریز تو شکمش بدوزش
تو روغنی که مرغ رو سرخ کردی دوتا قاشق رب گوجه تفت بده آبم بریز روش دوتا لیوان مرغو بزار توش یک ساعتو نیم بزار بپزه
اگه میخوای آبدار باشه که یکم زودتر خاموشش کن
وگرنه بزار همه آبش که بخار شد به روغن میشینه خودش