2733
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

من مرغ شکم پرم رو بدون استخون درست درست میکنم 😱😂

تا حالا دستتو توی شکم مرغ بردی؟

همش استخونه 

یعنی هر چقدر بهش زعفرون و مواد بزنی گوشت رو مزه دار نمیکنی استخون رو مزه دار میکنی

برای همین من همه استخوان های مرغ رو وقتی که مرغ خام هست در میارم 😁

نمیدونی چه صحنه ایه وقتی مهمونا کف بر میپرسن استخونای مرغه کجااااست؟ 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
2728
چطوری در میاری؟

قبلا تاپیک زدم با عکس توضیح دادم 

این لینک رو بخون

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
2738

امشب مرغتو با پیاز و نمک و فلفل دلمه مزه دار کن فردا  اول مرغتو با پوست  20 دیقه بپز با ادویه و نمک و زردچوبه و پیاز بهد شکمشو با کشمش و گردو و پیاز و زرشک ک سرخ کردی پر کن... جلو شکمش یه پیاز بزار و بدوز پاهاش به هم ببند.... تو روغن خوب همه جاشو طلایی کن  و بزار تو آب مرغت ک اول پختیش زعفرون بریز توش و بزار بپزه قشنگ توش

کانال اشپزخاته کوچک من رو تو تل پیدا کن 

مرغ شکم پر رو خوب توصیح داده 

با دقت گوش کن و همه مراحل ش زو انجام بده خوب میشه 

البته من خودم داخل کم. مرغ یکم نعناع خشک و ساقه سیر خشک و ی تکه پیاز و گوجه همراه با فلفل آوه البته باشم میزارم خوب میشه 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
من با اجازه استارتر یه سوال میتونم بپرسم🤦‍♀️😭 من آبگوشت بار گذاشتم الان که درست شد فهمیدم توش روغ ...

روغن بریزتویه قابلمه چربی ابگوشتودریاربکوب تواون رکغن با یه پیتز بزرگ برا بوش یکم داغ کن بریز اون پیازم بردار

اول سعی کن مرغت یک کیلویی یا ۹۰۰ گرمی باشه پوستش رو بکن داخل شکمش رو خیلی تمیز بشور بالش رو بکن 

پشتش رو  هم جدا کن

بعد یکم زعفرون لیمو نمک فلفل و ادویه کاری بکش به مرغت بزار تو ظرف روش مشما بکش بزار یخچال ۱۲ تا ۲۴ ساعتی تو یخچال باشه 

بعد روغنت رو حسابی داغ کن مرغ رو قشنگ سرخش کن در حدی که طلایی بشه همه طرفش 

بعد برای شکمش هم پیاز یه حبه سیر سبزی معطر تازه گردو نخود فرنگی زرشک تفت بده نمک زردچوبه فلفل بزن بریز تو شکمش بدوزش 

تو روغنی که مرغ رو سرخ کردی دوتا قاشق رب گوجه تفت بده آبم بریز روش دوتا لیوان مرغو بزار توش یک ساعتو نیم بزار بپزه 

اگه میخوای آبدار باشه که یکم زودتر خاموشش کن 

وگرنه بزار همه آبش که بخار شد به روغن میشینه خودش

😬😬😬😬
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز