اول دونه هاشو دربیار بعد بریز تو قابلمه روش اب بریز جوری ک روی البالو رو اب بپوشونه .بزار حدود١٠دقیقه بجوشه وقتی جوشید بریز داخل یه صافی باته کفگیر حسابی فشار بده تا دله های البالو بیاد بیرون بعد اب صاف شده رو بزار رو گاز به ازای هر کیلو البالو یک کیلو شکر بریز حدود۴٠دقیقه لازمه بجوشه تا کمی غلیظ بشه مواظب باش چون امکان سر رفتنش زیاده
راستی اون تفاله هایی هم ک میمونه رو با دستگاه له کن نمک بزن لواشک درستشون کن😜
با دونه بجوشنی رنگش تیره میشه پارسال درست کردم تیره شد ولی امسال مامانم اینحوری درست کرد برام انقد رنگش خوب شده ک حد نداره😍